Gratarul AROSA 570 G - noutatea sezonului 2020 de la OUTDOORCHEF

Gratarul AROSA 570 G - noutatea sezonului 2020 de la OUTDOORCHEF

marţi 18.02.2020

Gama de gratare cu gaz AROSA 570 G, noutatea sezonului 2020 de la OUTDOORCHEF Swiss Grill Innovation, revolutioneaza intreaga categorie de gratare cu gaz de gradina sau de terasa. Formele rotunde, colturile si muchiile se imbina elegant cu un design minimalist in mod unic, modern, incorporand „sistemul cu palnie“ (patent OUTDOORCHEF) cu noile tehnologii „Gas Safety System“ si „Gourmet Burner Technology“.

Aspectele tehnice sunt completate de conceptul ingenios de a personaliza fiecare gratar in parte, dupa gustul si preferintele clientilor, de a integra gratarul in arhitectura gradinii sau a terasei, de a-l face exponentul fiecarui pasionat de gratare. Si acest element de design se afla la randul sau inregistrat in vederea obtinerii certificatului de patent. La Arosa 570 G TEX imbracamintea carutului este interschimbabila putand fi comandate diverse „hainute“ fabricate in Germania cu design prestabilit.  Astfel modelul de gratar cu gaz OUTDOORCHEF Arosa 570 G TEX devine primul gratar personalizabil fapt ce i-a conferit titlul „IF Design Award“ * la categoria Produse pentru anul 2020.

Puteti viziona video gratar AROSA 570 G TEX AICI!

Noua tehnologie “gourmet” de functionare a arzatoarelor cu gaz (“Gourmet Burner Technology”) permite acoperirea, fara intrerupere, a intregului interval de temperaturi de la 80°C  la 360°C (cu palnia de colectare grasimi in pozitia standard), fapt ce nu se mai intalneste la nici un alt gratar cu gaz. In acest sens OUTDOORCHEF a proiectat un ansamblu de doua arzatoare, inelare, din inox, care sa permita prepararea la temperaturi foarte joase (Low & Slow Cooking) de Pulled Pork, coaste Spare Ribs / baby Back Ribs sau Beef Brisket pana la temperaturi de frigere, coacere, prajire s.a., dar si la temperaturi de pana la 360°C cand ambele arzatoare trebuie utilizate pentru generarea unei temperaturi inalte si uniforme in gratar. Pozitia “vulcan” a palniei permite atingerea de caldura directa, concentrata, de pana la 500°C - conditiile ideale pentru prepararea pe plita de fonta sau a mancarurilor asiatice la Wok.

Siguranta si tehnologiile aferente sunt de asemenea la nivel foarte inalt – sistemul inovativ Gas Safety System cuprinde un echipament (denumit Flame Guard) ce protejeaza flacara arzatoarelor de vant chiar si la foc mic cand preparatele sunt gatite la temperatura mica 80°C. La rafale de vant, Flame Guard asigura reaprinderea gazului arzatoarelor eliminad astfel riscurile de acumulare a gazului si reaprindere brusca, necontrolata. Gas Sefety System este completat de sistemul de iluminare de siguranta (Safety Light) integrat in butoanele de control ale arzatoarelor. Dintr-o simpla privire asupra gratarului puteti observa care dintre arzatoare este functional si la cel nivel este reglata flacara.

Puteti viziona video gama de gratare AROSA 570 G AICI!

La modelul de gratar inox AROSA 570 G mesele laterale, robuste, din inox, sunt rabatabile si asigura suprafete de lucru suficiente iar in masa din dreapta se regaseste incorporat un ochi de aragaz numai bun pentru prepararea de sosuri, garnituri si alte preparate. De asemenea masa din dreapta poate fi folosita si pentru manevrarea respectiv pozitionarea gratarului la locul dorit.

*   Premiul iF Product Design se acorda inca din anul 1954, acopera mai multe discipline si are peste 5.500 de inscrieri anuale din aproximativ 59 de natiuni.

Articole asemanatoare: (7)