Tehnologii Grill
HORL este marca germana premium de ascutitori de cutite prin roluire de inalta calitate, un concept inventat si dezvoltat de familia Horl ce s-a transpus intr-o productie de serie in regiunea Padurea Neagra (Germania) incepand cu 2016. ..
Smoke, generatorul de fum rece si cald de la OUTDOORCHEF revolutioneaza prepararea la gratarele cu gaz si nu numai..
Descoperiti Blazinglas®: crusta perfecta si gust intens fara urme de arsura..
Konnected Joe, gratar ceramic conectat si controlat digital, este tehnologia de ultima ora din universul gratarelor ceramice prezentata de Kamado Joe, inovatorul din spatele gratarelor ceramice in stil kamado..
In gama Pit Boss se regasesc diverse tipuri de gratare cu gaz sau hibird (cum sunt variantele combo gaz – carbune), smokere cu peleti, afumatori verticale dar si o serie impresionanta de grilluri cu plita tip plancha...
Gratarele Smokere cu carbuni MasterBuilt Gravity Series dispun de o tehnolgie unica ce promite o ardere a carbunilor complet controlata digital la o temperatura setata individual iar tehnologia moderna intalneste fenomenele fizicii clasice … gravitatia. Imbinand cele doua caracteristici a rezultat un gratar si smoker senzational cu un raport calitate-pret foarte bun. Iata pe scurt principale componente si modul de funtionare a gratarelor MasterBuilt Gravity Series:..
Green Mountain Grills (GMG) din Nevada (USA) produce gratare cu peleti inca din 2008 si s-a specializat in productia acestui tip de gratare – smoker. ..
Weber, cel mai mare si mai renumit producator de gratare, cu cea mai extinsa gama de produse, a lansat de curand primul sau gratar cu peleti...
Gama de gratare cu gaz AROSA 570 G, noutatea sezonului 2020 de la OUTDOORCHEF Swiss Grill Innovation, revolutioneaza intreaga categorie de gratare cu gaz de gradina sau de terasa...
Aroma biscuitilor de afumare Bradley este elementul cheie al succesului afumatorilor Bradley Smokers...
Un pui intreg la rotisor, la gratar, o pulpa de miel suculenta sau o porchetta la rotisor cu o crusta crocanta, orice fel de carne in general preparata la gratar fara sa se usuce..
Ce este GS4 la gratarele cu gaz Weber? este intrebarea pe care multa lume ne-o adreseaza asa ca am adunat, legat si adaptat mai multe informatii pentru dvs...
De ce sunt diferite gratarele sferice cu gaz OUTDOORCHEF? Incepem direct cu raspunsul: PALNIA, sistemul cu palnie!..
Daca esti interesat de un gratar de gradina cu roca vulcanica, atunci in lumea de astazi, daca ne permiti si o comparatie, ei bine, este ca si cand ai dori sa cumperi un televizor alb-negru..
Metoda directa la gratar/ Direct Cooking: Produsele se prepara prin contact direct cu sursa de caldura si se frig in mai putin de 25 de minute in functie de tipul de carne ales...