Info
Recomandari
publicitate incalzitoareterase

Despre noi

Magazinul de gratare CampingGrill.ro aniverseaza 10 aniCampingGrill.ro - Your Barbecue Shop este brand al 360 Multi-Solutions SRL de la inceputul anului 2007. In ultimii 10 ani am prezentat solutii inedite de amenajari si dotari pentru exterior sustinute atat de originalitatea si performanta grillurilor cu gaz si a gratarelor cu carbune, de calitatea desavarsita a incalzitoarelor de terasa precum si de simplitatea modului de comanda si livrare completate de serviciile personalizate pe care le oferim. In tot acest timp am completat continuu gama de produse, pentru ca la acest moment sa reprezentam marci de renume la nivel mondial in domeniu grill-urilor si barbecue-urilor precum marcile americane Primo, Big Green Egg si Weber, inovatia elvetiana OUTDOORCHEF sau renumitul brand canadian Napoleon. In ceea ce priveste incalzitoarele de terasa, producatorul german Solamagic ne-a ales drept partener pentru Romania in domeniul incalzitoarelor electrice indoor sau outdoor incepind cu anul 2010.

 

Valoarea adaugata propusa de CampingGrill.ro - Your Barbecue Shop se regaseste atat in modul de ofertare - inclusiv in acceptarea platilor online chiar si in rate prin sistemul Card Avantaj, Garanti Bank, Alpha Bank sau BT Star cat si in modul de livrare, serviciu pe care vi-l oferim gratuit, pentru orice comanda ce depaseste valoarea de 100,- Lei.
 
Parteneri internationali:

Gratare gaz, gratare carbune si afumatoare Napoleon
Marca de prestigiu Napoleon - Gourmet Grills, recunoscuta la nivel international pentru calitatea gratarelor cu gaz preponderent din inox sustina de garantia producatorului canadian acordata pe viata (Ltd. Lifetime Warranty), este noutatea anului 2016 ce intra in protofoliul CampingGrill.ro - Your Barbecue Shop cu o gama completa de gratare cu gaz, gratare cu carbune dar si accesorii inedite marca Napoleon.


Gratare Weber, accesorii si consumabile WeberProdusele renumitului producator american Weber reprezenta noutatea anului 2011 pe care CampingGrill.ro o oferea clientilor actuali si viitori. Incepind cu 2014 magazinul nostru este Premium Plus Weber Store, ceea ce inseamna ca dispune de intreaga gama de produse Weber, inclusiv articole Weber Exclusive precum si de cunostintele necesare pentru o consultanta de top. Dorim sa va oferim produse de calitate recunoscuta la nivel mondial iar grill-urile cu gaz si gratarele cu carbune Weber ofera, in afara de rezistenta in timp si tehnologie avansata in domeniu, o traditie incontestabila ce a transformat intregul concept al gatitului in aer liber intr-un autentic mod de viata.

Gratare gradina, gratare cu gaz, carbune si electrice OutdoorChefDeoarece dorim sa va oferim grill-uri si sisteme de gatit in aer liber de calitate exceptionala, la inceputul anului 2010, producatorul elvetian OUTDOORCHEF a devenit partenerul nostru, tocmai pentru a va pune la dispozitie gratare cu carbune sau bricheti si grill-uri cu gaz prevazute cu tehnologii inedite ce isi pastreaza simplitatea in utilizare. Gatiti sanatos, rapid, fara fum sau mirosuri neplacute, utilizand metoda directa de gatire deasupra flacarii sau metoda indirecta, pastrand fragezimea si aroma naturala a preparatelor. Tehnologia elvetiana a conului de convectie cunoscut si sub denumirea de sistem-vulcan este valoarea adaugata pe care producatorul OUTDOORCHEF aduce industriei de grill-uri, la nivel international.
Incepind cu anul 2011, producatorul elvetian OUTDOORCHEF recomanda CampingGrill.ro drept primul magazin online din Romania caruia, pe criterii de competenta legate de serviciile oferite, diversitatea produselor prezentate dar si a serviciilor post-vanzare de exceptie, i se acorda statutul de Partener Internet Autorizat, recunoscut la nivel international in intreaga retea de reprezentanti ai marcii elvetiene OUTDOORCHEF.
 
Gratare ceramice cu carbune Primo fabricate in SUAUna dintre noutatile pe care CampingGrill.ro vi le propunea in 2015 este gratarul ceramic Oval oferit de marca americana Primo. Aparut pe  piata internationala in 1996, modelul de gratar ceramic de forma ovala este disponibil in patru dimensiuni si este considerat cel mai eficient  gratar-smoker din categoria sa. Forma ovala asociata cu o calitate exceptionala a materialelor componente ofera o distributie a caldurii dar si o circulatie a aerului la interior de asa natura incat preparatele rezultate sunt savuroase, hidratate si usor afumate.
 
 
Incalzitoare de terasa electrice SolamagicAparuta pe piata internationala in 1991, marca germana SOLAMAGIC este recunoscuta la nivel mondial datorita incalzitoarelor electrice cu utilizare in spatii inchise / indoor dar si in spatii deschise pe terase / outdoor. Printr-un design creativ si un know-how tehnologic Made in Germany, producatorul german s-a dezvoltat continuu si incepind cu anul 2010 este prezent prin intermediul nostru si in Romania.


Condimente gratar si bucatarie Don Marco's BarbecueSi pentru ca dorim ca gatitul la gratar in aer liber sa reprezinte o placere culinara completa, incepind cu anul 2012 am introdus pe piata romaneasca amestecurile de condimente naturale destinate fragezirii dar si marinarii preparatelor la gratar, condimente fabricate in Germania ce poarta marca Don Marco's BBQ.
 


Gratare ceramice cu carbune Big Green EggProdus unic in lume din 1974, grill-ul, cuptor si smoker marca americana Big Green Egg este in acelasi timp un grill cu carbune, cuptor si afumatoare din ceramica. Un gratar multifunctional cu o flexibilitate si caracteristici care depasesc performantele altor modele de gratare existente pe piata. Incepind cu anul 2009 va oferim o experienta culinara unica pe Big Green Egg, grill-ul pe care daca ai gatit o singura data, nu vei mai putea renunta la el.


Gratare cu lemn si carbune, smokere si afumtoare BBQ Scout
In materie de afumatoare, gratare cu lemne sau smokere gen locomotiva, marca germana BBQ Scout completeaza cu succes seria de gratare de inalta calitate selectate special de CampingGrill.ro - Your BBQ Shop pentru pasionatii de gratare, iubitori ai gatitului in are liber si nu numai.
 


360° Multi-Solutions SRL dispune de prelucrarea notificata inscrisa sub nr. 37132 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

360° Multi-Solutions SRL este raspunzatoare de procesarea comenzilor pe site-ul CampingGrill.ro - Your Barbecue Shop si poate fi contactata la sediul din Bucuresti, sector 1,  Str. Maica Alexandra nr. 5, precum si la telefon 0721 147 455.