Retur produse sau Renuntare la cumparare

Returul Produselor

Produsele achizitionate prin intermediul CampingGrill.ro pot fi returnate in urmatoarele cazuri:

1. Produsul primit este nefunctional in primele 24 de ore de la momentul receptiei
In cazul in care constatati ca produsul final nu este functional in termen de 24 de ore de la data receptiei, puteti solicita, in cadrul acestui interval de timp, inlocuirea acestuia cu un produs functional. In acest caz, toate costurile de retur si livrare a noului produs vor fi preluate de CampingGrill.ro

2. Produsul sau produsele v-au fost livrate gresit
In cazul in care vi s-a livrat alt produs decat cel specificat in comanda dvs., puteti solicita inlocuirea produsului livrat gresit cu cel corect. Toate costurile de retur si livrare a produsului corect vor fi preluate de CampingGrill.ro.

3. Produsele cu specificatii tehnice care nu corespund cu cele prezentate pe www.CampingGrill.ro
In cazul in care produsul achizitionat nu corespunde cu specificatiile tehnice prezentate pe site-ul www.CampingGrill.ro, puteti solicita returnarea si inlocuirea produsului cu cel corect sau puteti solicita rambursarea integrala a contravalorii sale. Toate costurile de retur si livrare a produsului corect vor fi suportate de CampingGrill.ro numai in situatia  in care produsul achizitionat nu a corespuns cu specificatiile tehnice prezentate pe site.

Produsele achizitionate prin intermediul CampingGrill.ro pot fi returnate cu urmatoarele conditii:

- Produsele se vor returna in ambalajul original, in stare perfecta, nefolosite, impreuna cu toate accesoriile si documentele de achizitie in original. In situatia in care aceste conditii nu sunt respectate, returul nu va fi acceptat.

- Produsele pot fi returnate completand formularul de retur urmand sa primiti un email de confirmare datat si numerotat, apoi cererea dvs. va fi procesata.

Renuntarea la cumparare

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica in urmatoarele conditii:

- Numai pentru produsele livrate prin curier.

- Produsul returnat trebuie sa fie insotit de documentele de achizitie in original (factura, chitanta, certificat garantie etc.).

- Orice modificare a starii produselor sau deteriorarea ambalajului original a acestora duce automat la aplicarea unei proceduri de returnare supusa unor taxe administrative de readucere a produselor la starea in care au fost livrate care poate ajunge la pana 40% din valoarea achizitiei. Cuantumul taxei administrative va fi comunicat catre client la receptionarea produselor modificate.

- Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face cu ordin de plata in cel mult 14 zile de la retur.

- Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi revandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Acesta clauza se aplica conform O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii online de produse de pe site-ul www.campinggrill.ro folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.U.G. 34/2014.

- Consumatorul nu poate renunta la cumparare pentru produse executate dupa specificatiile consumatorului, la comanda speciala sau pentru produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

Notificarea in scris cu privire la intentia de renuntare la cumparare se va face completand formularul de retur, urmand sa primiti un email de confirmare datat si numerotat, apoi cererea dvs. va fi procesata.