De ce sunt diferite gratarele cu gaz OUTDOORCHEF?

De ce sunt diferite gratarele cu gaz OUTDOORCHEF?

joi 13.06.2019

Incepem direct cu raspunsul: PALNIA, sistemul cu palnie!

Sistemul unic cu palnie din gratarele cu gaz sferice OUTDOORCHEF asigura distributia uniforma a caldurii in gratar si nu permite formarea de flacari din aprinderea grasimilor scurse de la preparate deoarece protejeaza arzatoarele aflate sub palnie. In functie de modelul de gratar sferic cu gaz, gratarele OUTDOORCHEF au 1 sau 2 arzatoare inelare care la randul lor contribuie substantial la distributia uniforma caldurii sub capac.

Grasimea care se scurge de la preparate nu intra in contact cu flacara arzatoarelor si este directionata prin palnie catre bolul de colectare grasimi de sub gratar. Astfel preparatele sunt ferite de flacari si implicit nu trebuie arse pentru a le prepara, iar interiorul gratarului, cuva gratarului, ramane curata. Vecinii si oaspetii nu vor fi deranjati de fumul de la gratar pentru ca … nu exista fum wink. Fumul deranjant pe care-l cunoastem de la gratarul traditional provine de la aprinderea si arderea grasimilor.

O parte dintre grasimile si sucurile preparatelor intra in contact cu palnia fierbinte, moment in care se evaporeaza, fara sa arda, lasand acea aroma intensa, placuta si bine-cunoscuta a unor preparate pregatite la gratar.

In concluzie … de ce recomandam gratarelor sferice de la OUTDOORCHEF?

Pentru ca:

  • - preferam sa petrecem timpul cu oaspetii nostri in loc sa stam “de paza” la gratar (palnia asigura o frigere si coacere uniforma a preparatelor);
  • - preferam aroma de gratar in loc de mancarea arsa (palnia protejeaza preparatele de eventuale aprinderi ale grasimilor si implicit de formarea unor arsuri sau cruste neplacute pe fripturi si celelalte preparate);
  • - we prefer GRILLING instead of CLEANING … hai sa fim seriosi … cui ii place sa curate un gratar? Tocmai de aceea palnia, o constructie cu suprafete netede, fara muchii, canturi si colturi, face din gratarul sferic cu gaz de la OUTDOORCHEF gratarul cel mai usor de curatat.

Sistemul cu palnie il puteti intalni pe toate gratarele sferice cu gaz de la OUTDOORCHEF, un sistem pe care inginerii elvetieni il au in grija de mai bine de 30 de ani si caruia permament ii aduc imbunatitiri si noi “features”. Modelul cel mai reprezentativ al sistemului cu palnie este gratarul cu gaz OUTDOORCHEF ASCONA 570G urmat de OUTDOORCHEF MONTREUX 570G.

Articole asemanatoare: (11)