Info
Recomandari
publicitate incalzitoareterase

Idei la grătar

Gratarele de gradina sau de balcon de la CampingGrill.ro ofera posibilitati culinare nelimitate si experiente gastronomice de neuitat in aer liber. Suntem in permanenta motivati si incantati de provocarile iubitorilor si utilizatorilor de gratare care ne pun diverse intrebari precum: "Imi place sa gatesc peste. De ce accesorii gratar as avea nevoie?"

Din acest motiv, va propunem o sectiune speciala: "Idei la gratar" unde puteti gasi, simplu si rapid, sfaturi si recomandari de a pregati diverse preparate la gratar si BBQ, dar si unde puteti alege accesorii potrivite la gratar care sa va bucure ori de cate ori gatiti la barbecue.

Va oferim de asemenea o selectie de tematici la gratar clasificata in functie de felurile de carne dar si de tehnicile de preparare la gratar. Astfel puteti identifica principalele ustensile si accesorii barecue pentru fripturi la gratar, steak-uri de vita, peste si fructe de mare, preparate low & slow dar si pentru afumare la cald sau la rece. 

Vom pune la dispozitia voastra experienta dobandita in peste 10 ani de practica in domeniul gratarelor astfel incat sa va inspiram sa puteti gati - chiar si acasa - friptura perfecta la gratar, in functie de preferintele culinare proprii.

 
Fripturi la gratar steak de vita peste si fructe de mare low and slow barbecue Afumare la gratar