Cuptoare, seminee si gratare cu lemne – MORSØ Danemarca

Cuptoare, seminee si gratare cu lemne – MORSØ Danemarca

duminică 06.10.2019

Cuptoare de gradina, seminee de fonta si gratare cu lemne sunt cateva dintre produsele liniei de OUTDOOR LIVING lansata de Morsø in 2012. Totusi istoria firmei daneze incepe cu mult inainte, in 1853, cand tanarul contabil N.A. Christensen s-a aventurat in fabricarea de produse din fonta in orasul Nykobing Mors. In ciuda competitiei acerbe din partea altor turnatorii din orase mai mari, echipa mica de fierari, turnatori si tamplari au creat adevarate simboluri care au depasit granitele orasului din Jutlanda de Nord. Produsele create au avut la baza inovatie, design, calitate si nu in ultimul rand manopera de calitate. Valorile ce au creat renumele marcii Morsø facand-o cunoscuta in toata lumea stau si astazi la baza produselor daneze.

Designul danez incanta lumea de multi ani. Cu un aspect deosebit completat de unicitate la atingere, asociat tarii Danemarca, arhitectii si designerii au facut din designul danez o tema de discutie reala. Asa se face ca linia de produse OUTDOOR LIVING care a fost proiectata de desingerul danez Klaus Rath are in centrul sau modelul MORSØ FORNO, cu un design simplu si deosebit de functional, in stil scandinav, un cuptor cu lemne ce poate fi usor transformat si in gratar si care va atrage privirea tuturor.

cuptor cu lemne, semineu exterior si barbecue Morsoe Danemarca

Cuptorul cu lemne MORSØ FORNO este facut din fonta solida, ce implica un avantaj pe care il veti putea observa inca de la prima utilizare: caldura inmagazinata va fi degajata mult timp dupa ce focul sau jarul s-au stins. Un cuptor cu lemne de exterior pe care puteti prepara orice de la traditionala pizza pana la preparate elaborate. Design-ul are la baza elementele geometrice ale unui cuptor din piatra traditional ce combina forma unei pietre rotunde cu partea superioara usor curbata cu un semineu de exterior prevazut cu o gura de acces frontala, minimalista. Materialele folosite sunt fonta emailata completata de placi ceramice, ambele compozitii fiind testate pentru utilizare in aer liber cu o masa considerabila a materialelor. In jurul acestui cuptor cu lemne pentru pizza, barbecue sau semineu de exterior in stil danez producatorul MORSØ a dezvoltat modele precum Morsø Grill Forno II, Morsø Grill ’17, Morsø Ignis, Morsø Grill ’71 table si multe accesorii Morsø specifice, pastrand utilitate desavarsita cu design minimalist.

 

 

Articole asemanatoare: (5)