Smoking Chips Vin Rosu
59,00 Lei
Lemnul de stejar este poate cel mai cunoscut tip de lemn pentru afumare. Lemnul folosit pentru afumare la cald drept smoking chips este in general adunat dupa ce pomii sunt curatati de crengi insa lemnul de butoi de stejar provenit din butoi de vin rosu este o aroma deosebita. Lemnul din butoi de vin rosu pentru afumat are o aroma naturala, potrivita cu carnea rosie. Totusi si muschiul de porc, pulpa de porc, carnatii, legumele, sunca sau baconul sunt delicioase cand sunt afumate la cald folosind lemn de stejar.
Sfaturi in utilizare smoking chips vin rosu:
- luati aproximativ 50 gr de Smoking Chips Vin Rosu si scufundati-le in apa;
- lasati chipsurile de lemn pentru cel putin o ora sub apa;
- scoateti smoking chips-urile si intindeti-le pe un servet uscat pentru a inlatura surplusul de apa;
- presarati lemnisoarele umede printre carbunii sau brichetii incinsi sau direct in cutia de afumare;
- inchideti capacul gratarului;
- lasati bucatile de carne sa preia aroma fumului alb provenit din smoking chipsuri.
Caracteristici smoking chips vin rosu:
- Continut: lemn stejar din butoi in care a stat vinul rosu
- Greutate 600 gr.
- fabricat in Olanda
INFO | |
Termen de livrare: | 48 ore |