Smoking Chips Cires
60,00 Lei
Lemnul de cires este un tip de lemn cu o aroma dulceaga proprie care difera de celelalte tipuri de smoking chips deoarece are tendinta sa coloreze carnea atunci cand are loc afumarea la cald. Fumul va oferi o culoare rosiatica preparatelor din carne. Fumul dat de lemnul de cires ofera o fina aroma de cirese. Este o alegere buna pentru gatitul ratei dar si prepararii la gratar a altor carnuri precum carnea de porc, pui si peste. Va este necesar un gratar cu carbune sau un grill cu gaz de calitate, etans, cu capac care sa va ajute sa pastrati aroma la gratar.
Sfaturi in utilizare smoking chips cires:
- luati aproximativ 50 gr de Smoking Chips Cires si scufundati-le in apa;
- lasati lemnisoarele pentru cel putin o ora sub apa;
- scoateti smoking chips-urile si intindeti-le pe un servet uscat pentru a inlatura surplusul de apa;
- presarati lemnisoarele umede printre carbunii, brichetii incinsi sau in cutia de afumare;
- inchideti capacul gratarului;
- lasati bucatile de carne sa preia aroma fumului alb provenit din evaporarea apei din lemnisoare.
Caracteristici smoking chips cires:
- 1 pachet: aprox. 0.7 Kg
- ambalaj original Napoleon
INFO | |
Termen de livrare: | 48 ore |