Wood Chips Whiskey Barrel
60.00 Lei
O alegere foarte buna pentru afumarea la cald a unor bucati mari de carne, preparate low & slow, chips-urile butoi whiskey produc un fum mai intens insa nu pregnant. Ideal pentru prepararea de coaste la gratar, spare-ribs, ceafa de porc intreaga, pulled-pork sau beef-brisket.
Sfaturi in utilizare chips-uri butoi whiskey:
- luati aproximativ 50 gr de Chips-uri butoi whiskey si scufundati-le in apa;
- lasati chipsurile pentru cel putin o ora sub apa;
- scoateti smoking chipsurile si intindeti-le pe un servet uscat pentru a inlatura surplusul de apa;
- presarati lemnisoarele umede printre carbunii sau brichetii incinsi sau direct in cutiile de afumare;
- inchideti capacul gratarului;
- lasati bucatile de carne sa preia aroma fumului alb provenit din smoking chipsuri.
Caracteristici chips-uri butoi whiskey:
- greutate: aprox 0.7 Kg
- ambalaj original Napoleon