Smoking chips cherry wood
  • Smoking chips cherry wood

Smoking chips cherry wood

  • - Product Code: 14.523.03
  • - Availability: Pre-Order
29.00 Lei
Ex Tax: 24.37 Lei

Fumul provenit din lemnul de cires este foarte discret cu un usor iz de fructe potrivit in afumare la cald a ratei sau a diferitelor carnuri de pasare. In general lemnul de cires este ideal pentru majoritatea tipurilor de carne inclusiv muschi de vita, porc, pui, miel si chiar peste. Lemnul de cires se foloseste ori de cate ori doriti sa obtineti un gust aparte pentru preparate la gratar cu carbune sau la grill cu gaz dotat cu capac si termometru. Afumarea la cald se realizeza in mod ideal in smoker sau afumatoare. Carnea va avea o aroma savuroasa dar si un aspect coloristic rosu-auriu deosebit de apetisant.

Sfaturi in utilizare lemn afumare cires:

  1. luati aproximativ 50 gr de lemn afumare cires si scufundati-le in apa;
  2. lasati lemnisoarele pentru cel putin o ora sub apa;
  3. scoateti smoking chips-urile si intindeti-le pe un servet uscat pentru a inlatura surplusul de apa;
  4. presarati lemnisoarele de cires umede printre carbunii, brichetii incinsi sau in cutia de afumare;
  5. inchideti capacul gratarului sau al smokerului;
  6. lasati bucatile de carne sa preia aroma fumului alb provenit din evaporarea apei din smoking chipsuri.

Caracteristici lemn afumare cires:

  • continut: volum 1000 ml
  • ambalaj original OutdoorChef

Reviews (0)

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha