Service & Warranty

Dragi Clienti,

Dorim sa va confirmam si pe aceasta cale, ca marcile din portofoliul nostru sunt din clasa premium si au in sortiment produse fabricate dupa standarde inalte de calitate si control al fabricatiei. De asemenea intrarea lor pe linia de fabricatie este aprobata numai dupa finalizarea tuturor cercetarilor tehnice, a pasilor de proiectare, a testarilor si a procesului de certificare si omologare (acolo unde este cazul).

Cu toate acestea se poate intampla, in mod ocazional, ca unele produse sa prezinte ceva probleme. Majoritatea acestor probleme poate fi rezolvata daca aveti in vedere recomandarile producatorului prezentate in manualul de utilizare sau pe pagina sa de internet.

Alte probleme pot fi rezolvate prin accesarea programului de garantii oferit de fiecare producator in parte si va recomandam sa cititi in manualul de utilizare sau pe pagina producatorului, termenii si conditiile de garantie acordate produsului dvs.

Va rugam sa retineti ca procesarea cererii de garantie este posibila numai daca ne trimiteti o copie a facturii si / sau a bonului fiscal – in acest sens va rugam sa utilizati butonul de incarcare documente din formularul de mai jos.

In cazul unei reclamatii, indiferent daca este sau nu o cerere de garantie, va rugam sa completati urmatorul formular:

Service

(fisiere tip JPG sau PDF de max 2 MB)

(fisiere tip MP4, MOV, 3GPP de max 10 MB). Daca fisierele sunt mari mari de 10 MB va recomandam sa incarcati video-ul pe wetransfer.com si sa ne trimiteti link-ul in mesajul de mai sus.

In unele cazuri, dupa trimiterea formularului, vom transmite datele dvs. direct producătorului. Acestea sunt necesare pentru a procesa rapid solicitarea dvs.

Captcha