Smoking chips whiskey Weber
39.00 Lei
Lemn afumare whiskey Weber , aceste lemnisoare sub forma de smoking chips provin din butoaie de stejar de whiskey. Acest lemn afumare Whiskey Weber este recomandat ori de cate ori doriti sa obtineti o aroma usor pregnanta pentru afumarea la cald a carnii rosii precum piept de vita, pulpa de porc, spare-ribs dar si orice alt tip de carne de porc. Puteti folosi lemnisoarele pentru afumare in gratar cu carbune sau gratar cu gaz dotate cu capac si termometru, in afumatoare sau in smoker ceramic. Preparatele isi vor schimba culoarea prin afumarea la cald si vor primi o crusta apetisanta la exterior.
Sfaturi in utilizare lemn afumare whiskey Weber:
- luati aproximativ 50 gr de lemn afumare si scufundati-l in apa;
- lasati lemnisoarele pentru cel putin o ora sub apa;
- scoateti smoking chips-urile si intindeti-le pe un servet uscat pentru a inlatura surplusul de apa;
- presarati lemnisoarele umede printre carbunii, brichetii incinsi sau in cutia de afumare;
- inchideti capacul gratarului sau al smokerului;
-
lasati bucatile de carne sa preia aroma fumului alb provenit din evaporarea apei din smoking chipsuri.
Caracteristici Lemn afumare whiskey Weber:
- continut: lemn afumare stejar (butoi whiskey) tip chips-uri
- provenienta: butoaie de stejar in care a stat whiskey-ul
- potrivit pentru porc (coaste, pulpe, ceafa de porc) si vita (piept de vita, muschi de vita)
- se utilizeaza atat in gratare cu gaz dar si in gratare cu carbuni (dupa ce au stat minim 30 minute scufundate in apa)
- greutate: 0.7 Kg (700 gr)
- Ambalaj original Weber
INFO | |
Delivery time: | 48 hours |