Bradley Flavour Bisquettes whiskey 120 pcs.
260.00 Lei
Cheia unei afumari de succes intr-un smoker Bradley este utilizarea potrivita a tipurilor de biscuiti afumare din lemn maruntit. Pentru producerea acestor biscuiti se foloseste lemn de esenta tare maruntit si presat cu precizie atat din punct de vedere al cantitatii dar si al densitatii. Aroma de afumare va fi determinata de tipul de lemn pe care il ardeti in afumatoarea Bradley Smoker. Acest tip de biscuiti afumare whiskey provin din lemn de butoi de stejar in care a stat whiskey-ul si ofera un gust pregnant, cu o aroma indrazneata pentru afumarea carnii de pui si curcan, pasare in gerneral, vita, porc, miel dar si de vanat. Aici puteti vedea Ghidul complet de arome biscuiti afumare Bradley.
Recomandari utilizare biscuiti afumare whiskey Bradley Smoker:
- Afumatoarea Bradley Smoker consuma un biscuit la fiecare 20 de minute. Puteti opta pentru pachete de 48 biscuti afumare sau 120 biscuiti Bradley.
- O afumatoare Bradley Smoker produce un fum curat, aromat pentru preparate si foarte important fara post-gust neplacut. In timp ce alte afumatori trebuie intretinute permanent, afumatoarea Bradley Smoker produce un fum automat, curat si rece – cald ce poate fi livrat de generatorul de fum timp de pana la 9 ore fara alte interventii.
- Biscuitii aromatizanti din aschii si rumegus de lemn (diverse esente) sunt un consumabil tip combustibil, ce ard mocnit pe o rezistenta electrica dedicata. Afumarea la cald este sustinuta de o rezistenta suplimentara de putere mai mare si care functioneaza independent de termo-elementul (rezistenta electrica) biscuitilor.
Caracteristici biscuiti afumare stejar Bradley Smoker:
- Pachet: 120 buc. biscuiti afumare stejar whiskey Bradley Smoker
- Durata de ardere 20 minute/biscuit stejar whiskey
- Biscuiti afumare din lemn stejar whiskey fara aditivi
- 99.98% lemn butoi stejar whiskey si 0.02% colagen (substanta naturala utilizat ca liant)
- Ambalaj original Bradley Smoker
INFO | |
Shippment: | free of charge |
Delivery time: | 48 hours |