Noutati arome barbecue 2019

Noutati arome barbecue 2019

joi 07.02.2019

ata lumea stie ca nu doar maestria la gratar si gratarul in sine sunt factorii cheie pentru a avea preparate la grill foarte bune. De fiecare data conteaza si ingredientele, nu doar tehnologia sau tehnica de lucru. De aceea noi la CampingGrill.ro – Your Barbecue Shop oferim toate ingredientele specifice pentru a da aroma preferata preparatelor tale. Si in sezonul 2019 va propunem cateva noutati:

Chipsuri de afumare – in completarea gamelor actuale cu diverse solutii naturale de arome pentru afumare cum ar fi chipsuri de lemn de diverse esente, chipsuri si doage din foste butoaie de whiskey, rom sau vin rosu, sau peletii din plante aromatice presate, din sezonul 2019 va oferim amestecuri speciale de esente de lemn de la Weber Grills care sa se potriveasca bucatilor de carne pe care le preparati la gratar.

Sosuri barbecue – burger fara sos? Costite fara sos? Nu exista petrecere la gratar fara sosuri de barbecue sau costite si alte fripturi glazurate cu un sos BBQ pe masura. In sezonul 2019 extindem gama de produse si marci de sosuri de gratar atat cu produse noi ale marcilor consacrate Jim Beam si Don Marco’s BBQ dar avem placerea sa va prezentam si probabil cea mai apreciata marca de sosuri de barbecue din America: Stockyard BBQ Sauce produse chiar in inima S.U.A. in unul dintre orasele unde cultura Barbecue-ului este la rang inalt: Kansas City. 

 

Carbuni sac 7 kg amestec lemn de esenta tare – daca v-ati saturat de carbunele de slaba calitate din clasa “carbuni de supermarket” dar vreti sa folositi in continuare carbuni, dar de calitate drept combustibil la gratarul din weekend, atunci va recomandam carbuni de esenta tare, cum ar fi cel obtinut din fag, stejar s.a. Din acest sezon, 2019, Napoleon Grills introduce in gama sa carbuni dintr-un amestec de esente tari, cu carbuni din lemn de fag in prim plan, carbuni comercializati in sac de 7 kg. Astfel aroma bine cunoscuta a carbunelui va va insoti in continuare la petrecerile de la gratar dar cu o ardere mult mai buna, adica mai indelungata si la un nivel de temperatura constant si ridicat.