Steak de vita

Steak de vita

duminică 20.01.2019

Steak-ul de vita la gratar sau mai precis cum obtinem un steak de vita perfect, pe un gratar cu gaz sau carbune?

Pentru un steak de vita la gratar ideal, calitatea carnii trebuie sa corespunda in aceeasi masura cu recuzita de accesorii pentru gratar de care dispuneti. Va oferim o paleta cuprinzatoare de ustensile gratar care va ajuta sa obtineti un steak de vita la gratar perfect. Chiar daca nu aveti un gratar cu gaz dotat deja cu statie de prajire, un steak de vita reusit il veti pregati la gratar la temperaturi foarte inalte (searing) pe un gratar de fonta, o perioada scurta de timp iar apoi veti continua prepararea la caldura indirecta pana cand obtineti exact gradul de patrundere dorit. 

Pentru a obtine temperaturi ridicate la gratarul cu carbune recomandam carbunii de stejar tare, dur, ce ajung la temperaturi ridicate intr-un timp relativ mic si au o putere calorica ridicata cu durata de ardere indelungata si intensa. De asemenea, un termometru pentru masurarea temperaturii interioare a bucatii de carne ajuta la obtinerea steak-ului de vita la gratar perfect si exact preparat.

Orice cautati, de la simplul cleste pentru gratar pana la sare de mare si roz cu granulatie speciala pentru steak-uri diverse, la CampingGrill.ro gasiti ustensilele de gratar potrivite precum si experienta dobandita timp de peste 10 ani in domeniu pe care suntem nerabdatori sa o impartasim cu fiecare iubitor al gatitului la gratar.