KONNECTED JOE™ – GRATAR CERAMIC CONECTAT SI CONTROLAT DIGITAL

KONNECTED JOE™ – GRATAR CERAMIC CONECTAT SI CONTROLAT DIGITAL

duminică 03.09.2023

Konnected Joe, gratar ceramic conectat si controlat digital, este tehnologia de ultima ora din universul gratarelor ceramice prezentata de Kamado Joe, inovatorul din spatele gratarelor ceramice in stil kamado. Primul gratar ceramic (cu carbuni) conectat digital de acest fel imbina toate beneficiile gatitului la un gratar ceramic traditional cu tehnologia moderna, rezolvand in acelasi timp punctele de “incordare” (nemultumire) comune ale aprinderii carbunilor si controlului temperaturii.

Comenzile digitale si caracteristicile convenabile activate prin aplicatie ajuta pasioantii de gratare si BBQ sa experimenteze beneficiile gatitului stil kamado cu o usurință mai mare de utilizare cum ar fi aprinderea automatizata a carbunelui si mentinerea temperaturii dorite a gratarului.

Konnected Joe™ a fost prezentat in primavara 2023 in Europa iar comenzile pentru acest gratar au fost livrate de producatoul Middleby (SUA) incepand din vara 2023. Incepind cu luna August 2023 il gasiti pe Konnected Joe expus si in magazinul nostru.

„Kamado Joe s-a angajat sa ofere clientilor sai o experienta superioara la gratar inca de la inceput”, a declarat Cara Finger, presedintele Middleby Outdoor. „Astazi suntem mandri sa introducem gatitul in stil kamado pentru pasionatii de gratare de toate nivelurile cu Konnected Joe™, oferindu-le increderea si flexibilitatea de a utiliza comenzile digitale.”

Konnected Joe, noul gratar ceramic cu carbuni ofera:

• APRINDERE RAPIDA SI CONFORTABILA A CARBUNILOR – sistemul de aprindere automata Fire Starter™ aprinde electric carbunele prin simpla apasare a unui buton, astfel incat gratarul dumneavoastra sa fie gata de utilizare in mai putin de 15 minute.

• CAPACITATEA DE A MENTINE TEMPERATURI CONSISTENTE – Kontrol System™ (constand din afisajul digital Kontrol Board™, Kontrol Fan™ si tirajul superior Kontrol Tower™) mentine controlul total al temperaturii pentru orice mod de gatit.

• VERSATILITATE – Atingeti fara efort 93°C – 375°C pentru afumare, gratar, coacere, frigere si prajire prin apasarea unui buton. Monitorizati bucatile de carne prin intermediul sondelor de temperatura (pana la 3 sonde simultan).

• FLEXIBILITATE DE NEEGALAT CU MODURILE DE GATIT PRE-SETATE – Modul de gatit automata ofera instructiuni pas cu pas pe afisajul digital Kontrol Board™ sau utilizati Modul de gatit clasic si controlati temperatura manual pentru gatitul traditional kamado (cu tiraj natural).

• APLICATIA KAMADO JOE® – Reglati si monitorizati temperatura gratarului, sondele de temperatura pentru carne si timpul de gatit de oriunde cu noua aplicatie Kamado Joe®.

• INOVATIE STANDARD KAMADO JOE – Konnected Joe™ include, de asemenea, caracteristici proiectate cu atentie, in spiritul unei utilizari comode si intretinerii lejere a gratarului cum ar fi un sertar de cenusa glisant pentru o curatare usoara de cenusa, balamaua Air Lift™ pentru ridicarea facila a capacului si sistemul cu 2 niveluri Divide & Conquer® pentru flexibilitate la gatit.

DESPRE KAMADO JOE®

Kamado Joe®, cu sediul central in Atlanta, SUA, continua sa perfectioneze gatitul in stil kamado. Kamado Joe este mandru ca a modernizat stilul clasic al gratarului cu o maiestrie de neegalat, functii mai inteligente, accesorii inovatoare si o gama larga de suprafete flexibile de gatit. Cu un portofoliu in expansiune de produse noi, Kamado Joe va continua sa promoveze inovatia in universul gatitului in aer liber. Kamado Joe® este parte Middleby Outdoor, alaturi de marcile Masterbuilt si Char-Griller. Middleby Outdoor este o subsidiara a The Middleby Corporation, lider mondial in inovatii avansate pentru servicii alimentare comerciale, rezidentiale si industriale.  

Articole asemanatoare: (1)