Fripturi la gratar sau ce-ti doresti mai exact de la o friptura la gratar, cum poti obtine fripturi barbecue perfecte?
Sa preparam o friptura la gratar e parte din stiinta si priceperea fiecaruia dintre noi, insa, odata cu evolutia gastronomica a gatitului la gratar, tot noi suntem cei care ne dorim ca aceste fripturi la gratar care sa nu fie arse, dar sa aiba crusta, sa nu fie prea afumate, insa sa aiba aroma de gratar, sa nu fie uscate dar sa aiba urme de "diamant" sau romburi, mai precis ne dorim fripturi la gratar suculente. Cu alte cuvinte ne dorim fripturi barbecue perfecte chiar daca nu realizam acest lucru de la inceput.
Iti propunem mai jos o serie de accesorii recomandate pentru fripturi la gratar reusite. Fie ca este vorba de un muschi file de porc intreg, o friptura de vita rost beef, un curcan sau un pui intreg preparat la gratar o ustensila potrivita si de calitate combinata cu un mix de condimente eficient creste calitatea experientelor la gratar!