Smoking rum wood barrel
59.00 Lei
La incheierea procesului de productie a romului acesta este depozitat in butoaie de stejar speciale. Aceste butoaie sunt deosebit de rare si din acest motiv disponibile in editii limitate. Aroma provenita din dulceata romului brazilian impregnata in lemnul butoiul de stejar va oferi o aroma unica oricarui tip de carne chiar si vanatului sau carnii rosii. Aceste bucati de lemn cu rom sunt recomandate a se folosi in smoker, gratare cu capac pentru afumare la cald.
Caracteristici lemn butoi rom:
- continut: bucati mari de lemn de stejar impregnate cu rom brazilian
- provenienta: butoaie de lemn de stejar american utilizare in producerea romului brazilian
- grosime medie a bucatii de lemn: 27-40 mm
- lungime varianbila 5-7 cm in functie de grosimea doagei de butoi
- potrivit pentru toate tipurile de carne: pasare, peste, porc, vanat, crustacee, vita, miel dar si pentru legume
- greutate: 400 gr.
- Fabricat in Olanda