Oak smoking chips
  • Oak smoking chips

Oak smoking chips

  • - Product Code: 14.523.05
  • - Availability: In Stock
  • - Delivery time: 48 hours
29.00 Lei
Ex Tax: 24.37 Lei

Stejarul este unul dintre lemnele comune utilizate in afumarea la cald sau la rece. Utilizand acest tip de chips afumare stejar, obtineti o aroma discreta dar distincta, fara a fi pregnanta. La gratar, procedeul de afumare cu stejar este recomandat pentru carnea de vita si de porc, rezultatele fiind minunate chiar si intru-un gratar cu gaz. Afumarea la cald se realizeza in mod ideal in smoker sau afumatoare. Carnea va avea o aroma savuroasa dar si un aspect coloristic rosu-auriu foarte apetisant.

Sfaturi in utilizare chips afumare stejar:

  1. luati aproximativ 50 gr de lemn afumare stejar si scufundati-le in apa;
  2. lasati lemnisoarele pentru cel putin o ora sub apa;
  3. scoateti smoking chips-urile si intindeti-le pe un servet uscat pentru a inlatura surplusul de apa;
  4. presarati lemnisoarele de stejar umede printre carbunii, brichetii incinsi sau in cutia de afumare;
  5. inchideti capacul gratarului sau al smokerului;
  6. lasati bucatile de carne sa preia aroma fumului alb provenit din evaporarea apei din smoking chipsuri.

Caracteristici chips afumare stejar:

  • continut: volum 1000 ml
  • ambalaj original OutdoorChef
INFO
Delivery time: 48 hours

Reviews (0)

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha