Learning by Burning, toscana, Wednesday on october 25th
250.00 Lei
Toscana, Live Cooking Show din seria Learning by Burning, sezonul toamna-iarna, cu Ionut Hancu! O calatorie culinara in lumea faimoasa a Florentei si nu numai. Dar cine a spus ca in cuptoarele OONI se poate coace doar pizza, ei bine, cu mare placere Ionut Hancu va va prezenta miercuri, 25.10.’23 incepand cu ora 17.00 cum sa pregatesti un steak de vita “Bistecca alla Fiorentina” servita alaturi de foccacia si vin atent selectat.
Event highlights Learning by Burning, Toscana, Miercuri 25 Octombrie:
- Welcome: Pizza & More ( Prosecco/Vin Rosu)
- Bistecca alla Fiorentina pe plita de fonta & Focaccia
- LIVE COOKING in cuptoarele OONI cu carbune (Karu 16) si gaz (seria de cuptoare Koda)
- Cafea, sucuri si apa minerala
- Relaxare, Socializare & Networking.
Va rugam sa luati in considerare ca numarul participantilor este unul limitat iar rezervarile devin valabile imediat dupa achitarea taxei de participare. Membrii GrillSociety Club si grupurile de minim 4 persoane beneficiaza de o reducere de 10%.
INFO | |
Shippment: | free of charge |
Delivery time: | 48 hours |