Gift Card 1000
  • Gift Card 1000

Gift Card 1000

  • - Product Code: GC1000
  • - Availability: Pre-Order
  • - Shippment: free of charge
1,000.00 Lei
Ex Tax: 840.34 Lei

Un card cadou CampingGrill.ro este un cadou inedit pentru prieteni si familie alaturi de care puteti descoperi deliciile barbecue-ului!

Va oferim posibilitatea de a achizitiona un Card Cadou in valoare de 200,- Lei pe care il puteti face cadou cu orice ocazie si in orice anotimp. Important este ca cel care primeste cadoul dvs. sa aiba placerea de a gati la gratar si un apetit pe masura.

Cardul Cadou 200 de la CampingGrill.ro este valoarea minima pe care o puteti achizitiona insa puteti alege multiplu de gift carduri sau alte Carduri Cadou cu valoare de 500,-lei respectiv 1000,-lei in functie de amploarea evenimentului la care luati parte.

Mai jos va prezentam pe scurt termenii si conditiile de care se bucura cardurile cadou emise de CampingGrill.ro - Your BBQ Shop since 2007:

Voucherele cadou sau Gift Cardurile se emit numai dupa incasarea contravalorii stabilite.

Pe Vouchere sunt mentionate contravaloarea acestuia (200, 500 sau 1000 lei)

Valabilitatea oricarui Gift Card achizitionat este de 6 luni de la data achizitiei (inscrisa pe factura sau bon fiscal).

Gift Cardul trebuie prezentat in original de catre Posesor la momentul achizitiei.

Pentru a beneficia de contravaloarea voucherului, posesorul de drept al acestuia trebuie sa il prezinte in original, la sediul CampingGrill.ro sau sa il transmita in prealabil, in original, prin curierat.

Posibile exceptii de la regulile generale de mai jos nu vor fi acceptate decat daca au fost confirmate in scris.

Oferta este valabila exclusiv pe teritoriul Romaniei.

Pentru mai multe detalii legate de gama noastra de produse cat si de utilizarea Voucher-ului Cadou, ne puteti contacta telefonic la 021 410 14 22.

INFO
Shippment: free of charge

Reviews (0)

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha