Craciun

Brine-o-magic carne pasare

  • Cod produs: 106-007-1
  • Disponibilitate: La comanda
59,00 Lei

O metoda ce implica scufundarea unei bucati de carne de pasare intr-un amestec de apa, sare, zahar si eventual ierburi si condimente pentru a conserva, fragezi sau potenta gustul (poate fi comparata cu saramura) cunoscuta ca Brine: un secret cunoscut de zeci de ani in lumea barbecue-ului American. Amestecul potrivit Brine-O-Magic de la Don Marcos’ BBQ se dizolva in apa iar carne de pui, curcan sau orice fel de pasare se scufunda in acest amestec si se lasa “la saramura” cateva ore la rece, in functie de marime. Ceea ce este cu adevarat special atunci cand folositi aceasta metoda de fragezire este ca aroma si gradul de hidratare creste considerabil si prin prepararea la gratar putem obtine un gust mai savuros. Reteta potrivita de saramura Brine-O-Magic pentru carne de pui sau pasare o gasim la Don Marco’s BBQ si tot ceea ce trebuie sa facem este sa lasam bucata de carne scufundata in amestecul diluat cu apa de la 6 pana la 24 de ore in cazul unui pui sau a unui curcan intreg sau doar cateva zeci de minute (intre 20 si 40 minute) pentru bucati mici de carne de pasare.

Caracteristici Brine-o-Magic Carne Pasare:

  • Amestecul contine urmatoarele ingrediente: zahar din trestie de zahar, sare de mare, ghimbir, cuisoare
  • Masa neta: 615 gr
  • Nu contine alergeni
  • Nu contine Gluten conform retetei
  • Produs vegetarian, vegan
  • Ambalaj Original Don Marco's
  • Produs in Germania

 

Opinii (0)

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Review Brine-o-magic carne pasare Don Marco's BBQ

Review-uri (0)
click aici pentru a lasa un review la acest produs.