Bine-inteles ca toti ne gandim la soare si la mare, chiar daca nu suntem acolo inca, vom fi curand. Tuturor ne e Pofta de Mare asa ca Miercuri 17 Aprilie, dam startul aromelor marine cu primul seminar de gatit la gratar din anul calendaristic 2019. Ne aflam astfel la editia a IV-a a seriei de evenimente GrillSociety After Work BBQ, seminarii dedicate gatitului in aer liber, la gratare cu gaz sau cu carbuni, organizate la CampingGrill.ro - Your BBQ Shop since 2007. Bilete puteti comanda aici.
Miercuri 17 Aprilie, vom afuma la cald file de somon pe placa de cedru la care vom asocia un vin ales de la Viile Metamorfosis si anume Coltul Pietrei Sauvignon Blanc 2017. Aromele intense de fructe exotice si flori de salcam se intrepatrund armonios cu note minerale. Vinul este sec, cu o corpolenta medie, echilibrat si cu un post-gust persistent ce aduce in prim plan caracterul fructat, de caise si smochine, fiind ideal pentru toate tipurile de peste, pentru salate dar si servit simplu, ca aperitiv.
Vom frige de asemenea frigarui cu creveti si rosii uscate preparate in stil mediteranean la gratar. Chardonnay Coltul Pietrei este alegerea de vin de la Viile Metamorfosis. Bogat, corpolent si onctuos cu arome de fructe tropicale, condimente delicate acest vin se poate asocia culinar cu peste alb si fructe de mare precum creveti, crabi, scoici, midii, calamari si altele, avand o aciditate revigoranta. Produs din struguri culesi manual si riguros selectati in regiunea viticola Dealu Mare, acest vin a fost fermentat si maturat in butoaie de stejar timp de 10 luni.
Pe gratare OUTDOORCHEF - Swiss Grill Innovation, cu gaz dar si cu carbune, vom prepara impreuna la gratar intr-o atmosfera relaxanta si cu gandul la mare si la soare.
Seminarul After Work BBQ include bauturi (cafea, ceai, apa minerala) iar la final, fiecare participant va primi din partea organizatorilor mix-ul de condimente Jupan Gratarescu, detalii aici.
Va rugam sa luati in considerare ca numarul participantilor este unul limitat iar rezervarile devin valabile imediat dupa achitarea taxei de participare. Membrii GrillSociety Club si grupurile de minim 4 persoane beneficiaza de o reducere de 10%.