Cu si despre burgeri ne vom preocupa Miercuri 22 Mai la CampingGrill.ro - Your BBQ Shop incepind cu ora 17.00 la seminarul de preparat la gratar din seria After Work BBQ editia IV, un eveniment GrillSociety.ro. Bilete de participare puteti procura de aici.
Vom prepara impreuna burgeri din carne de vita la gratar si ii vom savura cu o bere artizanala potrivita din categoria Pale Ale si Amber Ale sau cu un vin rosu ales de la Viile Metamorfosis.
Unul dintre vinurile propuse spre degustare este Pinot Noir 2016 Via Marchizului, un vin cu o structura excelenta la gust, cu tanini moi si nuante de vanilie si paine prajita rezultate in urma maturarii in butoaie mici de stejar timp de zece luni. Un companion perfect pentru un burger de vita preparat pe plita de fonta in gratar cu gaz OUTDOORCHEF - Swiss Grill Innovation sau pe placa de sare in gratar ceramic Primo USA.
Un alt vin pe care il vom degusta impreuna cu burgeri de vita fripti pe statia de frigere Beefer este un Sirah 2016 Via Coltul Pietrei, un vin cu o culoare roşu-purpuriu şi arome puternice de prune uscate şi cireşe negre cu nuante de condimente dulci şi ciocolată amăruie. Sec, cu o structură amplă şi tanini maturi ce dau o senzație cremoasă si savuroasă, vinul a fost maturat în butoaie mari si mici de stejar pentru o perioadă de opt luni.
Seminarul After Work BBQ include bauturi (cafea, ceai, apa minerala) iar la final, fiecare participant va primi din partea organizatorilor mix-ul de condimente Jupan Gratarescu, detalii aici.