Smoking chips mar Weber
39.00 Lei
Lemn afumare mar Weber sau smoking chips-urile mar Weber se utilizeaza pentru afumare la cald in smoker ceramic sau afumatoare cu carbuni dar si in gratare cu gaz utilizand o cutie de afumare specifica. Smoking chips-urile din mar se potrivesc perfect pentru a gatit direct sau indirect la gratar carne de pui, peste, fructe sau legume. Lemnul de mar asigura o aroma naturala preparatelor la gratar cu capac in smoker sau afumatoare. In general, lemnul de mar este recomandat pentru afumare la cald a oricarui preparat din carne alba.
Sfaturi in utilizare lemn afumare mar Weber:
- luati aproximativ 50 gr de lemn afumare si scufundati-l in apa;
- lasati lemnisoarele pentru cel putin 30 de minute sub apa;
- scoateti smoking chips-urile si intindeti-le pe un servet uscat pentru a inlatura surplusul de apa;
- presarati lemnisoarele de mar umede printre carbunii, brichetii incinsi sau in cutia de afumare;
- inchideti capacul gratarului sau al smoker-ului;
- lasati bucatile de carne sa preia aroma fumului alb provenit din evaporarea apei din smoking chipsuri.
Caracteristici lemn afumare mar Weber:
- continut: lemn afumare mar tip chips-uri
- provenienta: lemn de mar potrivit pentru peste, pui, fructe si legume ​
- se utilizeaza atat in gratare cu gaz dar si in gratare cu carbuni (dupa ce au stat minim 30 minute scufundate in apa)
- greutate: 0.7 Kg (700 gr)
- Ambalaj original Weber
INFO | |
Delivery time: | 48 hours |