Pork wood chips blend Weber
39.00 Lei
Folosind selectia de aschii de afumare porc Weber veti lasa deoparte felul invechit de a gati la gratar carnea de porc. Cu acest amestec de aschii de afumare costitele de porc la gratar, ceafa de porc slow-cooked Pulled-Pork sau simplele cotlete fripte la gratar vor primi o extra aroma, surpinzatoare si care produce impresie. Amestecul de aschii de afumare porc Weber provine din lemn de pomi fructiferi sau cu frunza.
Sfaturi in utilizare aschii de afumare PORC Weber:
- luati aproximativ 50 gr de aschii de afumare porc si scufundati-le in apa;
- lasati aschiile pentru cel putin 30 de minute sub apa;
- scoateti aschiile de lemn si intindeti-le pe un servet uscat pentru a inlatura surplusul de apa;
- presarati aschiile de afumare porc Weber umede printre carbunii, brichetii incinsi sau in cutia de afumare;
- inchideti capacul gratarului sau al smoker-ului;
- lasati bucatile de carne de porc sa preia aroma fumului alb provenit din evaporarea apei din aschii.
Caracteristici aschii de afumare PORC Weber:
- continut: amestec de aschii de afumare din lemn de pomi fructiferi si cu frunze
- provenienta: 100 % natural ​
- se utilizeaza atat in gratare cu gaz dar si in gratare cu carbuni (dupa ce au stat minim 30 minute scufundate in apa)
- greutate: 0.7 Kg (700 gr)
- ambalaj prevazut cu zip pentru resigilare
- Ambalaj original Weber
INFO | |
Delivery time: | 48 hours |