Chef Laurentiu Mihai se alatura echipei noastre

Chef Laurentiu Mihai se alatura echipei noastre

vineri 21.01.2022

Cum pasiunea comuna genereaza prietenii si poate naste si ARTA…culinara, Chef Laurentiu Mihai s-a alaturat la inceput de an echipei noastre de pasionati in ale gratarului, barbecue-ului si cooking-ului pentru ca stim cu totii: doar inghetata nu se poate prepara la gratar, desi e o garnitura excelenta, am adauga noi.

Asa ca, dragii nostri, se anunta un sezon incins cu preparate la gratar duse la perfectiune, de la retete simple si rapide la gratar, pana la preparate low-and-slow, afumate si glazurate cu sosuri in-house, sau creatii proprii, deoarece, pentru Chef Laurentiu Mihai “Nu exista dragoste mai sincera decat dragostea pentru mancare”. Cu peste 10 ani de experienta in domeniul culinar, cu o pasiune alimentata continuu de cand era copil, Laurentiu paseste in lumea barbecue-ului alaturi de noi, intr-o calatorie culinara care promite un curcubeu pe cerul gurii….la gratar! Conostintele dobandite in restaurante cu specific diferit in calitate de Sous-chef precum fusion frantuzesc, lounge-bar cu meniu international, traditionale cu prestigiu si vechime sau cu meniu pescaresc modern, nu l-au facut sa dea inapoi in calitate de Chef nici in fata restaurantelor tip steakhouse sau cu meniu japonez, toate aducand plus valoare pregatirii sale. Aparitia in ambele editii, in calitate de Sous-chef, in ghidul culinar Gault&Milau alaturi de unul din restaurantele in care a lucrat, este inca o confirmare ca ceea ce faci din pasiune genereaza succesul.

Si pentru ca preparatele la gratar pot fi mult mai mult decat ceafa si mici (desi si acestea pot fi incantatoare cateodata), Laurentiu va pregati pentru clientii CampingGrill.ro – Your BBQ since 2007 retete la gratar folosind tehnici moderne de barbecue, pe gratare premium, consacrate international precum Napoleon Gourmet Grills, OutdoorChef Swiss Grills, Weber Grills, Green Mountain Grills, Primo Ceramic Grills si multe altele aflate in portofoliul nostru.

Va prezentam cateva poze de la prima sesiune de cooking unde am deschis sezonul de barbecue impreuna cu Chef Laurentiu Mihai, cu un somon glazurat si afumat in gratarul ceramic Primo, cu garnitura salsa fresh, pe pat de ananas copt la gratar, a carei reteta promitem sa o impartasim curand. Stati aproape wink.

Articole asemanatoare: (2)