Chef Costi Dragan se alatura echipei noastre in calitate de OUTDOORCHEF Brand Ambassador cu misiunea de a va dezvalui potentialul gratarelor sferice OUTDOORCHEF si ce inseamna Gourmet Grilling in cadrul unui nou concept demonstrativ de Outdoor Cooking.
Ce spune despre el: “Sunt pasionat de munca mea si gatesc cu placere in aer liber de fiecare data când am ocazia. Imi place sa fac si sa mananc paine, ador sa scot in evidenta gustul ingredientelor pe care le am la indemana, de la cele mai simple la cele mai complexe.”
Evenimentele culinare sustinute de Chef Costi Dragan se vor derula sub egida After Work BBQ si asa cum spune numele, va asteptam cu drag sa ne fiti alaturi in cateva seri, dupa programul de lucru, incepand cu ora 17 sa ne delectam papilele gustative, sa savuram un pahar de vin si sa ne intretinem / sa socializam langa statiile de gatit OUTDOORCHEF.
In primul sezon de After Work BBQ cu Costi Dragan vom pregati impreuna diverse preparate de peste si vita, vom cunoaste functionalitatea si modul de intrebuintare a diverselor echipamente ale gratarului rotund cu gaz AROSA 570 G cu statia de gatit si frigere (Blazing & Cooking Zone). In cadrul fiecarui eveniment intitulat “FISH & BEEF”, Costi Dragan va prezenta un meniu compus dintr-un aperitiv cu peste, un fel principal cu carne de vita si nu in ultimul rand un desert de sezon. Va rugam consultati pagina Seminarii BBQ de pe site-ul nostru pentru detaliile fiecarui curs de Gourmet Grilling.
Va asteptam cu drag!