Termometru gratar Gourmet-Check
249,00 Lei
Termometrul gratar Gourmet-Check este ideal pentru a masura temperatura interioara a preparatelor din carne la cuptor sau la gratar, gatite prin metoda indirecta sau directa. O bucata de carne perparata bine la gratar este cu adevarat minunata. Carnea va fi insa si mai delicioasa daca inainte de a fi pusa pe gratar este marinata si apoi gatita la temperatura adecvata. Timpul de gatit variaza in functie de tipul de carne. Va recomandam sa acordati atentie temperaturii interioare. Doar asa va puteti asigura ca un muschi file intreg este fraged sau carnea de pui sau curcan se desprinde de pe os.
Avantaje in utilizare termometru gratar Gourmet-Check:
- Masoara temperatura interioara a preparatului pentru a obtine rezultatul perfect
- Termometru cu senzor dual si functiune de setare a timpului de gatire
- Masoara atat temperatura interioara a carnii cat si a mediului exterior
- Interval de temperatura larga 0-300°C
- Inclus in livrare: sonda inox si doua baterii
- Prevazut cu magnet pentru fixare
- Perfect pentru barbecue-uri si cuptoare
Sfaturi pentru utilizare termometru gratar Gourmet-Check:
- Vita in sange: Carnea este moale la atingere, Temperatura interioara: 45-50° C
- Vita aproape in sange: Carnea este putin flexibila la atingere, Temperatura interioara: 55-58° C
- Vita gatita mediu: Carnea este flexibila la atingere, Temperatura interioara: 60-68° C
- Vita bine-facuta: Carnea este ferma la atingere, temperatura interioara peste 70° C
- Alte tipuri de carne: Miel, rata, bibilica, Temperatura interioara: 60-68° C;
- Vitel, muschi file de porc, muschi de porc: Temperatura interioara: 62-65° C
- Carne de culoare inchisa, carne de vanat: Temperatura interioara de 75°C
- Carne de vitel: Temperatura interioara de 72° C
- Carne de porc: Temperatura interioare de 62-75° C
- Carne de pui: Temperatura interioara de 85° C
INFO | |
Transport: | gratuit |
Termen de livrare: | 48 ore |
Garantie: | 24 luni |