Spirala afumare la rece Weber

  • Cod produs: 17636
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Transport: gratuit
  • Termen de livrare: 48 ore
250,00 Lei

Spirala afumare la rece Weber este destinata utilizarii cu rumegus in interiorul unui gratar cu capac sau intr-un smoker.pentru afumarea pestelui, carnatilor, slaninei si branzei. Afumarea la rece se practica exclusiv in perioada de iarna, cand temperatura exterioara este scazuta pentru a adauga gust dar si pentru conservare a anumitor tipuri de alimente. Cutia de afumare la rece trebuie utilizata cu diferte tipuri de rumegus precum fag, hicori, cires sau stejar si este conceputa pentru a genera fum in mod continuu timp de minim 8 pana la 10 ore. Afumarea la rece ca si procedeu se realizeaza la temperaturi de maxim 32°C iar rezultatele pot varia in functie de calitatea lemnului si a rumegusului. Umpleti forma cu rumegus si aprindeti-l la capat iar acesta va arde lent pana in mijlocul spiralei. Pozitionati spirala intotdeauna pe un grilaj sau suport in interior.

Caracteristici spirala afumare la rece Weber:

  • dimensiuni spirala afumare la rece: Ø 21 cm
  • inaltime cutie afumare la rece: 5 cm
  • durata de ardere continua pentru afumare la rece: pana la 10 ore
  • necesar rumegus/utilizare: ca. 200 gr.
  • se poate utiliza in gratare rotunde cu carbuni cu diametrul de 47 cm dar si in gratare cu gaz.
INFO
Transport: gratuit
Termen de livrare: 48 ore

Opinii (0)

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Review Spirala afumare la rece Weber

Review-uri (0)
click aici pentru a lasa un review la acest produs.