Spirala afumare la rece Weber
Spirala afumare la rece Weber este destinata utilizarii cu rumegus in interiorul unui gratar cu capac sau intr-un smoker.pentru afumarea pestelui, carnatilor, slaninei si branzei. Afumarea la rece se practica exclusiv in perioada de iarna, cand temperatura exterioara este scazuta pentru a adauga gust dar si pentru conservare a anumitor tipuri de alimente. Cutia de afumare la rece trebuie utilizata cu diferte tipuri de rumegus precum fag, hicori, cires sau stejar si este conceputa pentru a genera fum in mod continuu timp de minim 8 pana la 10 ore. Afumarea la rece ca si procedeu se realizeaza la temperaturi de maxim 32°C iar rezultatele pot varia in functie de calitatea lemnului si a rumegusului. Umpleti forma cu rumegus si aprindeti-l la capat iar acesta va arde lent pana in mijlocul spiralei. Pozitionati spirala intotdeauna pe un grilaj sau suport in interior.
Caracteristici spirala afumare la rece Weber:
- dimensiuni spirala afumare la rece: Ø 21 cm
- inaltime cutie afumare la rece: 5 cm
- durata de ardere continua pentru afumare la rece: pana la 10 ore
- necesar rumegus/utilizare: ca. 200 gr.
- se poate utiliza in gratare rotunde cu carbuni cu diametrul de 47 cm dar si in gratare cu gaz.
INFO | |
Transport: | gratuit |
Termen de livrare: | 48 ore |