Spirala afumare la rece Weber
  • Spirala afumare la rece Weber
  • Spirala afumare la rece Weber
  • Spirala afumare la rece Weber

Spirala afumare la rece Weber

  • - Cod produs: 17636
  • - Disponibilitate: In Stoc
  • - Transport: gratuit
  • - Termen de livrare: 48 ore
250,00 Lei
Fără TVA: 210,08 Lei

Video Gratar cu peleti Weber SmokeFire






Prezentare Video gratar cu peleti Weber SmokeFire

Spirala afumare la rece Weber este destinata utilizarii cu rumegus in interiorul unui gratar cu capac sau intr-un smoker.pentru afumarea pestelui, carnatilor, slaninei si branzei. Afumarea la rece se practica exclusiv in perioada de iarna, cand temperatura exterioara este scazuta pentru a adauga gust dar si pentru conservare a anumitor tipuri de alimente. Cutia de afumare la rece trebuie utilizata cu diferte tipuri de rumegus precum fag, hicori, cires sau stejar si este conceputa pentru a genera fum in mod continuu timp de minim 8 pana la 10 ore. Afumarea la rece ca si procedeu se realizeaza la temperaturi de maxim 32°C iar rezultatele pot varia in functie de calitatea lemnului si a rumegusului. Umpleti forma cu rumegus si aprindeti-l la capat iar acesta va arde lent pana in mijlocul spiralei. Pozitionati spirala intotdeauna pe un grilaj sau suport in interior.

Caracteristici spirala afumare la rece Weber:

  • dimensiuni spirala afumare la rece: Ø 21 cm
  • inaltime cutie afumare la rece: 5 cm
  • durata de ardere continua pentru afumare la rece: pana la 10 ore
  • necesar rumegus/utilizare: ca. 200 gr.
  • se poate utiliza in gratare rotunde cu carbuni cu diametrul de 47 cm dar si in gratare cu gaz.
INFO
Transport: gratuit
Termen de livrare: 48 ore

Opinii (0)

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Review Spirala afumare la rece Weber

Review-uri (0)
click aici pentru a lasa un review la acest produs.