Peste si fructe de mare la gratar

Peste si fructe de mare la gratar

duminică 20.01.2019

Peste si fructe de mare la gratar​, peste la gratar, intreg sau bucati, fructe de mare sau alte delicii marine, toate se pot prepara usor si savuros la gratar!

Pestele la gratar poate fi un preparat clasic dar, cu ajutorul unui gratar cu capac si termometru, poate fi gatit in diverse forme: usor afumat pe placa de cedru, intreg in suport din inox, pe plita de fonta, file sau rondele fripte. Plita ceramica sau tigaia de fonta este optima pentru crevetii marunti sau mai mari. De asemenea spatula de intors pestele sau clestele de gratar nu trebuie sa va lipseasca ca ajutor de nadejde. Mai puteti opta pentru un accesoriu deosebit de practic: suportul pentru peste din inox. Mix-urile de condimente potrivite sau tipurile de marinade perfecte pentru peste sunt ingrediente de baza in obtinerea preparatului dorit.

Peste si fructe de mare la gratar, toate sunt preparate firave, fine, ce necesita un timp scurt de preparare. La CampingGrill.ro ne propunem sa va oferim recuzita completa si corecta pentru prepararea acestora. Va recomandam mai jos o serie de accesorii pentru peste cu care veti obtine rezultate perfecte atunci cand gatiti la gratar de la pastrav pana la creveti! Lipirea pestelui de gratar e o problema rezolvata!