Pachet Sosuri BBQ Franklin Barbecue

 • Cod produs: 126000/1/2
 • Disponibilitate: La comanda
195,00 Lei

Pachet sosuri Franklin BBQ cuprinde toate cele 3 sosuri barbecue produse de Aaron Franklin si servite in restaurantul sau.

Sos BBQ Original: Nascut si crescut in starea de stea singuratica, familia Franklin a invatat ceva despre cum ar trebui sa fie un sos bbq in stil texan: bogat, acidulat si dulce – veti descoperi ca BBQ Original Sauce de la Franklin va complimenta cu siguranta fiecare preparat de gratar in stil texan!

Sos Spicy BBQ: Inspirat de Hot Luck, un festival din Austin (Texas) care sarbatoreste mancarea, muzica, focul si prietenii, sosul Spicy BBQ este ca o petrecere de vara sub soarele fierbinte din Texas care aduce cu adevarat caldura pe baza de sos tomat si Red Hot Chili Peppers !

Sos Vinegar BBQ: este un sos barbecue pe baza de sos tomat si cu otet de mere dar totusi putin dulce si condimentat, si este un omagiu adus culturii barbecue din statul Carolina. Este perfect pe carnea de porc si grozav pe curcan. Incercati doar sa gasiti un sos mai bun pentru carnea de porc - nu credem ca puteti!

Ingrediente Sos BBQ Original Texas: piure de rosii (apa filtrata, pasta de rosii), otet de mere, zahar, zahar brun deschis, Worcestershire (otet alb distilat, melasa, apa, sare, condimente [ghimbir, ardei roșu, mustar, coriandru, cuisoare, Piper negru], zahar din trestie, usturoi, concentrat de tamarind), contine mai putin de 2% otet, sare kosher, usturoi uscat, ceapa uscata, acid citric, pudra de chili (ardei iute, chimen, sare, usturoi, oregano), ienibahar, Piper negru.

Ingrediente Sos BBQ picant: piure de rosii (apa filtrata, pasta de rosii), otet de mere, zahar, zahar brun deschis, ardei rosu Jalapeno (ardei rosu Jalapeno, sare, acid acetic), Ancho Chile, Worcestershire (otet alb distilat, melasa, apa), sare, condimente [ghimbir, ardei roșu, mustar, coriandru, cuisoare, piper negru], zahar din trestie de zahar, usturoi uscat, concentrat de tamarind), contine mai putin de 2% apa filtrata, otet, sare kosher, otet de cidru de mere organic, usturoi uscat, sare de mare, ceapa uscata, acid citric, pudra de habanero, piper negru, pudra de chili (ardei iute, chimen, sare, usturoi, oregano), ardei arbol uscat, ienibahar, ardei iutei macinat.

Ingrediente Sos BBQ cu otet: piure de rosii (apa filtrata, pasta de rosii), otet de mere, zahar, sare kosher, otet distilat, contine mai putin de 2% boia dulce, Worcestershire (otet alb distilat, melasa, apa, sare, condimente [ghimbir) , ardei roșu, muștar, coriandru, cuisoare, piper negru], trestie de zahar, usturoi, concentrat de tamarind), sos iute (otet distilat, piper rosu, sare), sos iute (ardei rosu cayenne invechit, otet distilat, sare), ceapa uscata, acid citric, piper negru, usturoi uscat.

Caracteristici Pachet Sosuri BBQ Franklin Barbecue:

 • Greutate neta: 4 x 510 gr.
 • A se agita inainte de utilizare
 • A se depozita la rece dupa deschidere
 • Fara gluten
 • Produs in USA

Opinii (0)

 • 0%
 • 0%
 • 0%
 • 0%
 • 0%

Review Pachet Sosuri BBQ Franklin Barbecue

Review-uri (0)
click aici pentru a lasa un review la acest produs.