Manusi gratar profesionale M
Set manusi gratar profesionale, aceste manusi termo-rezistente din kevlar "BBQ PROFI" by SEIZ sunt destinate utilizarii la gratar si nu numai pentru manevrarea de obiecte fierbinti de pana la 250°C timp de aprox. 15 sec. Manusa pentru utilizarea la gratar a fost dezvoltata de producatorul german de echipamente si costume de protectie pentru pompieri, firma SEIZ impreuna cu DonCaruso BBQ multiplu campion national si mondial de BBQ. Aceste manusi gratar profesionale din kevlar termo-rezistent cu 5 degete sunt prevazute cu protectie pentru antebrat.
Date tehnice manusi gratar profesionale Seiz:
- Materiale: tesatura fara cusatura;
- exterior 100 % din Kevlar®;
- captusala interioara 100% din bumbac;
- bumbi din silicon termorezistenti si fara influente asupra alimentelor;
- Membrane: membrana impermeabila OutDry®
- Marime: M
- Creatie: Don Caruso BBQ
- Producator: SEIZ Germania
- Fabricatie: Made in Europe (E.U.)
Caracteristici generale ale manusilor de gratar din kevlar:
- Ofera protectie ridicata la taiere (a mainii)
- Permit prinderea lejera a obiectelor;
- Permit pastrarea simtului tactil al degetelor.
Informatii suplimentare despre KEVLAR (sursa Wikipedia):
Kevlarul a fost inventat in 1965 de compania americana DuPont si este un material cu proprietati mecanice deosebite, fiind de 5 ori mai rezistent decat otelul (la o greutate egala). Din acest motiv, Kevlar-ul a fost prima fibra polimerica organica adecvata utilizarii in compozite avansate, fiind totodata una dintre cele mai importante fibre sintetice dezvoltate pana in prezent. Kevlar este utilizat in domenii variate cum ar fi imbracaminte, echipamente de protectie (incl. militare) si accesorii. Kevlar-ul este un material usor, durabil si extraordinar de rezistent.
Caracteristici generale ale Kevlar-ului:
- Greutate redusa
- Alungire mica la rupere
- Rezistenta la intindere si modul de elasticitate mare
- Rezistenta chimica mare
- Conductivitate electrica mica
- Rezistenta la foc, auto-stingere
- Tenacitate inalta
INFO | |
Transport: | gratuit |