Seminar coaste la gratar, Cherry Bomb Ribs

Seminar coaste la gratar, Cherry Bomb Ribs

marţi 21.05.2019

Iata ca a venit si timpul unor coaste suculente la gratar pe care fiecare ar putea sa le prepare chiar si acasa cu o dotare corespunzatoare si putina…rabdare…cand pofta e mare wink!

Miercuri 12 Iunie la CampingGrill.ro - Your BBQ Shop incepind cu ora 17.00 ne vom delecta cu prepararea si degustarea unor delicioase coaste la gratar la seminarul din seria After Work BBQ editia IV, un eveniment GrillSociety.ro. Bilete de participare puteti procura de aici.

Coaste la gratar preparate low and slow, timp de 6 ore, afumate in gratar ceramic Primo sau in gratar cu carbune OUTDOORCHEF, sau chiar pe un gratar cu gaz Montreux si afumate cu lemn de butoi de stejar, toate tipurile de gratare vor fi puse la lucru pentru deliciul participantilor ce pot savura si o bere artizanala sau degusta un vin de la Viile Metamorfosis.

Mix-ul de condimente tip rub american Cherry Bomb de la Don Marco's BBQ este aroma aleasa pentru asezonarea coastelor la gratar, un condiment din cirese uscate, scortisoara si zahar brun, ideal pentru carne rosie preparata lent, timp indelungat, in gratar. Ce ar putea completa deliciul papilelor gustative daca nu un vin rosu din soi traditional Feteasca Neagra Cantus Primus 2016 cu arome intense ce amintesc de fructe roşii ajunse la maturitate, gemuri din prune şi cireşe ce se întrepatrund cu note minerale si de condiment dulce. Cu gust amplu, generos, cu tanini moi, maturat timp de 16 luni, acest vin este ideal pentru fripturi din carne rosie blush.

Seminarul After Work BBQ include bauturi (cafea, ceai, apa minerala) iar la final, fiecare participant va primi din partea organizatorilor mix-ul de condimente Jupan Gratarescu, detalii aici.

 

Articole asemanatoare: (3)