Gratare Smokere cu carbuni MasterBuilt Gravity Series

Gratare Smokere cu carbuni MasterBuilt Gravity Series

duminică 29.05.2022

Gratarele Smokere cu carbuni MasterBuilt Gravity Series dispun de o tehnolgie unica ce promite o ardere a carbunilor complet controlata digital la o temperatura setata individual iar tehnologia moderna intalneste fenomenele fizicii clasice … gravitatia. Imbinand cele doua caracteristici a rezultat un gratar smoker senzational cu un raport calitate-pret foarte bun. Iata pe scurt principale componente si modul de functionare a gratarelor MasterBuilt Gravity Series:

- Carbunele este depozitat intr-un rezervor in forma de coloana pe partea laterala dreapta a incintei de gatit. Acesta are capacitatea de a prelua pana la 4,5 kg carbune sau 7 kg brichete de carbuni

- Aprinderea carbunilor este foarte simpla. Sub rezervorul de carbune este un locas pentru a pune o pastila de aprindere carbuni. Odata aprinsi carbunii, gravitatia intra in joc. Cenusa cade in tava de colectare de sub rezervor iar alte bucati de carbune avanseaza prin gravitatie spre zona de ardere.

- Setarea temeraturii este de asemenea foarte simplu de realizat – fie din panoul de control digital incorporat in masa laterala fie prin intermediul aplicatiei pentru telefoane inteligente (Smart Phone). Ventilatorul fixat sub cuva incintei de gatit furnizeaza aer proaspat necesar temperaturii setate iar aerul cald, fierbinte este impins spre cuva gratarului intr-un difizuor de caldura.

MasterBuilt Gravity Series atinge pana la 370°C in mai putin de 15 minute (pentru functia Searing) si 110°C in 7 minute (pentru functia Smoke) iar capacitatea rezervorului coroborata cu controlul precis al temperaturii permit arderea carbunilor pana la 12 ore (in functia Smoke / Slow-Cooking) fara a fi necesara o reumplere cu carbuni.

La momentul publicarii acestui material gama de gratare cu carbuni MasterBuilt Gravity Series dispunea de 3 modele (Gravity 560, Gravity 800 si Gravity 1050) ce se diferentiaza prin suprafata de gatit, cateva functionalitati si implicit prin clasele de preturi. Dar toate modelele dispun de acelasi mod de functionare si asigura aceleasi performante.

Asadar, sa recapitulam cum functioneaza gratarele cu carbuni MasterBuilt Gravity Series:

1. Alimentati rezervorul cu carbuni

2. Rezervorul de carbuni alimenteaza focul

3. Focul alimenteaza cu caldura gratarul

4. Gratarul … va alimenteaza pe dvs.

Jar Incins!

 

Articole asemanatoare: (4)