Cum primesc grillul sau gratarul?

Stim cu totii cat de important este timpul in zilele noastre. Cand pierdem timpul in ambuteiaje sau in traficul dificil cu greu ne mai incumetam sa iesim la cumparaturi pentru casa si familie. Asa ca, ce ati spune daca ati primi grill-ul cu gaz sau gratarul cu carbune direct acasa? Propunem livrarea gratuita a produselor comandate a caror valoare depaseste 100,- Lei, in majoritatea localitatilor din tara.

Deoarece in majoritatea cazurilor livram prin servicii de curierat rapid, producatorii grill-urilor cu gaz si a gratarelor cu carbune reprezentati de noi, pun accent deosebit pe calitatea modului de ambalare si anume:

  • fiecare componenta a grillului cu gaz sau a gratarului cu carbune este impachetata in cutii cartonate sau in folii de plastic;
  • toate componentele se livreaza in cutii din carton multi-strat cu capac dublu atat in partea inferioara cat si in cea superioara;
  • pachetele sunt testate in legatura cu rezistenta la socuri a tuturor componentelor si a pachetelor in sine;
  • ambalajele sunt de asemenea testate in caz de cadere, la loviturile pe muchiile cutiilor si in colturile lor.

Toate grillurile vor fi livrate in amabalajele originale ale producatorului, complet sigilate. Pachetele sunt asigurate pe durata transportului pana la receptia lor. In pachete sunt cuprinse toate componentele necesare precum si manualul de montaj si exploatare in limba romana insotit de schite si desene ajutatoare pentru montaj.

Livrarea comenzilor este inclusa in pretul produselor cu valoare mai mare de 100,- Lei in peste 200 de localitati din tara si se realizeaza fie prin agentii proprii (pentru Bucuresti si judetul Ilfov), fie prin serviciile firmei de curierat. Dorim sa mentionam ca, in cazul in care livrarea nu are loc in cele peste 200 de localitati cuprinse in lista noastra, exista taxe de transport suplimentare care vor fi comunicate de catre responsabilul de vanzari  www.campinggrill.ro. Comenzile sunt onorate numai pe teritoriul Romaniei si livrarile au loc in termen de 48 de ore din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii in functie de disponibilitatea in stoc a grill-urilor / gratarelor comandate. In cazuri exceptionale livrarea poate dura pana la 3 zile dar nu poate depasi 5 zile lucratoare. In acest caz responsabilul de vanzari al www.campinggrill.ro va va contacta pentru a anunta intarzierea.

In cazul in care firma de curierat nu va poate efectua livrarea la data stabilita, din motive independente de vointa sa, vom pastra cu atentie grill-urile / gratarele comandate timp de 5 zile lucratoare, astfel incat sa avem timp pentru a stabili impreuna o noua data de livrare a produselor.

Conform legii, in calitate de consumator aveti dreptul sa notificati in scris ca renuntati la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv precis, in termen de 14 zile de la primirea coletului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina dumneavoastra sunt cheltuielile directe de returnare.