Cum comand grilul sau gratarul

"Time is money!" este o expresie mai actuala ca oricand. Aglomerarile din supermarket-uri si mall-uri, traficul urban dificil au devenit adevarate calvaruri pentru noi si tocmai din aceste motive a aparut posibiltatea de a face shopping online. CampingGrill.ro iti ofera posibilitatea de a face cumparaturile pentru casa si gradina, pentru familie si prieteni, intr-un mod simplu si sigur: magazin cu plata online. Serviciul securizat de plata online este asigurat de catre MobilPay. Se accepta la plata online cardurile Visa si Mastercard dar si plta online in rate prin Bonus Card, Card Avantaj, Star BT sau Card Alpha, lideri ai pietei de carduri de credit cu sistem de rate fara dobanda. Mai exact, posesorii de carduri cu plata in rate pot plati direct pe CampingGrill.ro putand sa aleaga intre plata integrala sau pana la 12 rate egale, fara dobanda.

Pentru a plati online cu cardul, se va selecta optiunea Plata cu Card din procesul de comanda si modalitatea de plata dorita. Platile online sunt procesate direct de procesatorul de plati online MobilPay. In cazul unui card cu posibilitate de plata in rate, numarul de rate se introduce in camp separat, dupa ce ati introdus numarul cardului si acesta a fost recunoscut drept un card cu plata in rate. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Corectitudinea adresei de e-mail este extrem de importanta deoarece informatiile legate de comanda si numarul produselor comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta sau incompleta incetineste intregul proces de comanda a produselor. Mai mult de atat, CampingGrill.ro nu va putea sa te contacteze si sa te informeze asupra starii comenzii tale.

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate. Introducerea datelor personale se face utilizand o linie securizata (pentru mai multe detalii va rugam accesati "conditii de utilizare si confidentialitate www.campinggrill.ro". Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti (persoane fizice sau juridice), nici de catre firma 360 Multi-Solutions SRL, nici de catre procesatorul MobilPay.

Pentru a veni in intampinarea dorintelor tale, 360 Multi-Solutions S.R.L. prin CampingGrill.ro, iti pune la dispozitie, indiferent daca esti persoana fizica sau juridica, o serie de modalitati de plata pentru ca tu sa stabilesti pe cea care ti se potriveste. Iata care sunt formele de plata din care trebuie sa alegi:

 • plata online cu card bancar de debit/credit sau in rate fara dobanda; fie ca este emis de o banca romaneasca sau straina, fie ca este de tipul Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, cardul tau este acceptat pentru plata online. In cazul in care ai optat pentru versiunea de plata cu card bancar, vei fi directionat catre o fereastra de plata speciala, unde va trebui sa introduci datele aferente cardului tau. Plata online cu card bancar este asigurata prin sistemul securizat "3D Secure" pus la dispozitie de MobilPay.
 • comanda telefonica; In cazul in care comanda online nu iti este la indemana, 360 Multi-Solutions S.R.L. iti ofera posibilitatea sa transmiti comanda apeland numarul de telefon mobil 07211 GRILL (47455). Reprezentantul de vanzari al CampingGrill.ro va prelua comanda ta, datele de contact si cele de facturare, inclusiv adresa de livrare. Serviciul de comanda telefonica este valabil atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice. Ca si in cazul comenzii online, iti punem la dispozitie o serie de modalitati de plata din care sa alegi pe cea care ti se potriveste.
   
 • transfer bancar - O.P. catre:
  360 Multi-Solutions SRL
  Str. Maica Alexandra nr. 5, parter, sector 1, Bucuresti, Romania
  CUI  RO21107639
  J40 / 3211 / 2007
  BT:    IBAN RO40 BTRL 0640 1202 E029 37XX
  ING:  IBAN RO48 INGB 0000 9999 0142 0709

  Produsele solicitate vor fi livrate la adresa mentionata in comanda numai dupa primirea copiei dovezii de plata prin email la office @ campinggrill.ro. Odata cu confirmarea incasarii de catre banca a sumei transferate, comanda pleaca catre adresa de livrare.

 • numerar la livrare - plata in numerar are loc la livrarea produselor la adresa mentionata in comanda; plata se face catre agentul de livrare al firmei de curierat sau catre reprezentantul de vanzari al CampingGrill.ro.