Seria de condimente Signature de la Don Marco’s BBQ

Seria de condimente Signature de la Don Marco’s BBQ

miercuri 26.04.2023

Signature Series de la Don Marco’s BBQ este un concept de cooperare intre prietenii din lumea gratarului si nu numai, oameni care traiesc si sarbatoresc zilnic pasiunea pentru Grill & Barbecue. Impreuna au dezvoltat amestecuri de condimente personalizate si cu aceleași standarde de calitate cum v-a obisnuit Don Marco’s Barbecue.

Signature Series de la Don Marco’s BBQ se caracterizeaza prin faptul ca fiecare produs poarta semnatura personala a invitatului special, iar semnatura de pe fiecare recipient arata cat de mult stau cu totii in spatele fiecarui produs in parte. Alaturi de Don Marco’s BBQ sunt multi oameni care iubesc si traiesc in universul Barbecue, sunt multi care isi fac treaba modeland cultura BBQ in Europa. Printre ei este si:

Hawk Blackburn nascut in si crescut in Kansas City (SUA), Hawk a venit in Europa in 2008 si si-a continuat pasiunea promovand cultura Barbecue in Germania. Astazi conduce propria scoala “Blackburn's Bar-B-Que“ de Grill & BBQ unde ofera seminarii, ateliere si cursuri pe diverse tematici. De asemenea participa in mod frecvent la concursurile europene de KCBS si SCA.

mix condimente hawk blackburn original rub pork

Hawk prezinta in Signature Series doua mix-uri de condimente traditionale dar generaliste din Kansas City, unul pentru carnea de porc (si nu numai) si altul pentru carnea de pasare (si altele): „Aceastea sunt mixurile de condimente cu care incepea totul in copilaria mea din Kansas City. Gratarul traditional din Kansas City, stil barbecue, m-a absorbit intr-atat de mult incat ma influentează pana in ziua de azi.

Lars “Luigi” Eickmeyer este un alt exponent al culturii gratarului dar si cu afinitati in bucataria internationala, in mod special cea italieneasca. Lars “Luigi” Eickmeyer aduce experiența și expertiza sa în domeniul pizza incat si-a făcut un nume si renume ca „magician de pizza” și a devenit cunoscut prin diverse formate de cooking-show-uri de televiziune cum ar fi: Kitchen Battle sau The Perfect Dinner. De asemenea Lars este extrem de activ in competitiile internationale pentru preparea steak-urilor de vita (SCA) ocupand unul dintre primele locuri la concursurile internationale. In Signature Series el prezinta trei mix-uri de condimente pentru pizza ce pot fi la fel de bine folosite la paste, sosuri in stil italienesc sau paine. Deseori o sa-l auziti pe Lars “Luigi” Eickmeyer spunand: „Cel mai important ingredient dintr-o rețetă este întotdeauna... amore.

pizza signature series Luigi's

Surse: www.We-Are-BBQ.de , www.Blackburns-BBQ.de si www.LarsEickmeyer.com 

 

Articole asemanatoare: (4)