Caso Design – Hot Grill and Cool Drinks

Caso Design – Hot Grill and Cool Drinks

duminică 09.08.2020

Caso Design, marca germana de electro-casnice premium, a intrat in portofoliul CampingGrill.ro - Your Barbecue Shop since 2007 incepand cu sezonul 2020 si completeaza gamele actuale de produse specifice de gratar, barbecue sau outdoor, cu produse premium, de inalta calitate, orientate spre calitate, functionalitate si design.

Stim toti cat de mult ne dorim ca la un Grill Party sa avem tot ce ne trebuie, sa nu lipseasca nimic: gratarul sa fie incins, preparatele indragite, cele mai bune, gata condimentate si pregatite se ajunga pe gratar dar ne dorim si … bere rece sau o sticla de vin la temperatura corecta. Iar frigiderul de exterior Barbecue Cooler sau gama de racitoare de vin WineSafe si WineComfort, ambere linii de produse folosind ultimele tehnologii de racire in domeniu asigura temperatura corecta pentru bauturile de la petrecere.

BBQ Party fara cocktailuri reci? Poti completa barul petrecerii cu o masina de facut gheata, de capacitate mare si cu productie rapida de cuburi de gheata pentru cele mai inspirate cocktailuri sau smoothie-uri.

 Sursa poza: facebook bigBBQ.de

Dar multe produse inovatoare CASO le poti folosi si in faza de pregatire a petrecerii tale si ele fac parte din seria de elemente necesare care stau la baza unei petreceri reusite. Daca esti pasionat de steak-uri de vita si doresti ceva deosebit iti poti prepara propriile fripturi de vita cu ajutorul frigiderului de maturat carne Dry-Aged Cooler – pentru acest lucru iti trebuie insa si rabdare cel putin 3 saptamani ca bucatile de carne sa stea intr-un mediu controlat termic. Iar bucatiile de carne ramase le poti portiona si vida cu ajutorul sistemleor de vacuumare Caso Design.

Misiunea CASO Design in viziunea conducerii firmei producatoare:

“CASO Design este una dintre primele marci care s-a concentrat pe fuziunea bucatariei cu spatiile de zi cu zi folosind aparate de bucatarie mobile. In ultimii ani am dezvoltat in mod continuu aceasta idee de baza si am facut ca sarcina noastra sa proiectam produse care va ofera o mai mare usurinta de utilizare si placere: prin functii puternice, forme estetice si idei simple.

Am intrat in multe domenii noi si ne-am pozitionat durabil ca un brand inovator. Reusim mai ales prin utilizarea tehnologiilor moderne, o strategie de proiectare consecventa si concepte intuitive de operare. Toate aceste leitmotive sunt reflectate in produsele noastre.”

Articole asemanatoare: (3)