Cuptoare pizza OONI – Make great pizza at home

Cuptoare pizza OONI – Make great pizza at home

sâmbătă 12.02.2022

Cuptoare pizza OONI, de la cel mai mare producator de cuptoare de pizza din lume, raspandesc placerea si bucuria pizza din 2012, dand putere comunitatii Ooni cu cunostintele si instrumentele necesare pentru ca fiecare utilizator de cuptor pizza Ooni sa devina cel mai bun bucatar de pizza de acasa.

Dar ce le face pe cuptoarele de pizza Ooni asa de apreciate si renumite? Iata cateva dintre raspunsurile cautate:

  • - Pentru ca toata lumea merita o pizza grozava, de aceea. Este o idee simplă, dar o cauză nobila care se afla in spatele a tot ceea ce facem la Ooni.
  • - Cuptoarele pentru pizza Ooni furnizeaza o caldura extrema, dubla fata de cea a cuptorului de uz casnic si ating uimitoarea temperatura de 500˚C, adica temperatura de care ai nevoie pentru formarea de cruste perfecte de pizza crocante pe exterior, aerisite pe interior;
  • - Caldura extrema a cuptoarelor de pizza Ooni inseamna ca puteti gati pizza incredibil de repede – cuptoarele Ooni se incalzesc in doar 15 minute si puteti coace pizza pe piatra in doar 60 de secunde!
  • - Cuptoarele pentru pizza Ooni sunt facute din materiale rezistente pentru a putea fi tinute in aer liber tot timpul anului.
  • - Cuptoarele pentru pizza Ooni sunt versatile si portabile!
  • - Cuptoarele pentru pizza Ooni sunt interactive si distractive creșteți-vă experiența de gătit, găzduire și mâncare cu o petrecere cu pizza în grădină.

 

Cuptoarele de pizza Ooni – povestea

Ooni a fost fondata de sotii Kristian Tapaninaho si Darina Garland. Inainte de Ooni, Kristian si Darina conduceau o companie de educatie pentru a promova creativitatea, inovatia si rezolvarea problemelor in comunitatile scolare.

Vorbind de probleme, Kristian a avut una: facea pizza, dar era frustrat: „pizzele mele sunt bune, dar nu sunt grozave”. Pizza pe care Kristian o facea acasa nu avea aceea aroma de calitate ca la restaurant care provine de la o caldura foarte mare. Cuptorul lui casnic pur si simplu nu facea acea temperatura.

Kristian a cautat un cuptor de pizza pe lemne pentru a-l folosi in curtea din spate dar singurele produse de pe piata erau incredibil de scumpe, grele si voluminoase. Kristian nu era un inventator, un inginer sau un designer de produse, dar stia ca avea o idee grozava. Dupa o serie de schite, multe prototipuri si teste desfasurate in curte, Kristian a creat primul cuptor portabil pentru pizza cu lemne din lume. Asa s-a nascut primul cuptor pentru pizza Ooni care a atins temperatura de 500°C in doar 10 minute iar rezultatul acestei calduri intense a fost crusta crocanta pe afară, pufoasa in interior, caracteristicile unei pizza cu adevarat grozava.

Cuptoare de pizza Ooni – prezent si viitor

Inovatia este esentiala pentru Ooni ce a lansat de curand noi modele minunate de cuptoare pentru pizza cum ar fi: Ooni Fyra 12, Ooni Koda 12 si Koda 16, Ooni Karu 12 si Ooni Karu 16 – iar cuptoarele functioneaza cu peleti din lemn de esenta tare (Fyra 12) , cu gaz (Koda 12 si Koda 16) dar sunt si cuptoarele asa-numite “Multi-Fuel” ce pot functiona fie cu lemne sau carbune fie cu gaz, asa ca acum exista un cuptor Ooni pentru toata lumea.

Iar cu produse geniale, o foaie de parcurs inovatoare pentru produse, serviciul remarcabil pentru clienti, o echipa dinamica si creativa de clasa mondiala si o comunitate globala complet incantata, reunita sub eticheta # JoyofPizza pe retelele sociale Ooni este pregatit si incantat de viitor. Iar tie nu-ti ramane decat sa impartasesti dragostea printr-o felie cu prietenii tai.

Pace si pizza tuturor.

Articole asemanatoare: (4)