Noutati accesorii pentru gratar sezon 2019

Noutati accesorii pentru gratar sezon 2019

sâmbătă 23.02.2019

Lucrul la gratar poate fi mai variat decat doar simpla manevrarea unor accesorii de gratar gen cleste, furca sau spatula. In functie de preferintele dvs culinare puteti sa extindeti gatitul in aer liber cu prepararea la rotisor, la ceaun sau tigaie de fonta si multe altele. Sezonul 2019 aduce si in aceasta categorie de produse multe noutati iar pe unele dintre ele vi le prezentam chiar aici, pe altele le puteti descoperi in showroom-ul nostru din Bucuresti.

Toti producatorii de gratare prezenti in portofoliul CampingGrill.ro – Your Barbecue Shop prezinta din primavara 2019 diverse modele de tocatoare cum ar fi:

  • OUTDOORCHEF vine cu un tocator Swiss Made (da, chiar fabricat in Elvetia!) de dimensiuni mari (aprox. 60 cm x 39 cm) din material plastic
  • Weber Grills propune un set de de tocatoare (4 piese) din care unul este din lemn de bambus (dim. aprox. 46 cm x 20 cm) si alte 3 din material plastic PVC (dim. aprox. 42 cm x 26 cm) ce pot fi folosite pentru alte sarcini specifice de taiere cum ar fi: peste, paine si legume.
  • Napoleon Grills propune un pachet compus din tocator de lemn (dimensiuni aprox. 39 cm x 28 cm) si cutitul bucatarului (o idee foarte frumoasa pentru cadouri).

Interesanta este si extindera gamelor de accesorii cu diverse ustensile de bucatarie, fapt ce se regaseste in filozofia tuturor producatorilor. De fapt daca stam si analizam "la rece" multe dintre gratarele actuale sunt adevarate bucatarii de exterior, bucatarii de vara. Astfel ustensilele din bucataria “clasica” devin foarte utile si “afara” iar dintre noutatile sezonului 2019 ne-au atras atentia setul de vase de inox (3 piese, marimi diferite) si setul de furci (din inox si maner din material plastic) pentru Pulled Pork ambele de la Napoleon Grills.

Pentru cei dintre voi care va doriti un upgrade la gratarele rotunde OUTDOORCHEF si v-a atras atentia pachetul CHEF Edition disponibil la unele gratare, ei bine, din sezonul 2019 OUTDOORCHEF livreaza gratarul de fonta cu forme “diamant” si ca accesoriu separat pentru toate cele 3 marimi de gratare rotunde: Ø 42 cm, Ø 48 cm si Ø 57 cm.

In ultimii doi ani de zile toti producatorii mari au dezvoltat termometre “inteligente” ce pot fi conectate via BlueTooth si App-ul aferent cu telefoanele mobile / smart-phone astfel incat supravegherea fripturilor in gratar sa nu mai fie un stres, ci dimpotriva sa fie placuta, lejera. In acest sens Weber Grills a lansat o intreaga gama de termometre denumite iGrill iar intreaga linie iGrill compusa din iGrill mini, iGrill 2 si iGrill 3 sunt dipsonibile pentru dvs.. Cel din urma, iGrill 3, este un termometru inteligent ce se preteaza pentru gamele de gratare Genesis II si Spirit II deoarece poate fi incorporat in locasul special prevazut in masa laterala a acestor gratare.