Gratar, Afumatoare si Plancha Pit Boss Grills

Gratar, Afumatoare si Plancha Pit Boss Grills

vineri 10.02.2023

Pit Boss, marca americana a companiei DANSONS, o afacere de familie din 1999, a devenit in scurt timp una dintre cele mai apreciate marci de Grill & BBQ din SUA si nu numai. Pit Boss este detinuta de una dintre cele mai bune companii de bunuri de larg consum, cu prezenta globala, administrata cu mandrie de familia Thiessen, a caror reputatie are la baza: autenticitate, incredere si onestitate.

In gama Pit Boss se regasesc diverse tipuri de gratare cu gaz sau hibird (cum sunt variantele combo gaz – carbune), smokere cu peleti, afumatori verticale dar si o serie impresionanta de grilluri cu plita tip plancha. Toate produsele Pit Boss sunt proiectate si dezvoltate de propria echipa de cercetatori si ingineri ce urmaresc indeaproape nevoile consumatorilor si evolutiile tehnologice.

Highlight-urile sortimentului de produse:

PLANCHA – GRATAR CU PLITA

Plancha, gratar cu plita, reprezinta una din seriile principale de produse din gama Pit Boss. Plancha Pit Boss dispune de modele cu 2, 3, 4 sau 5 arzatoare cu gaz din inox ce pot lucra impreuna sau individual in functie de cantitatea si tipul preparatelor. Plancha de la Pit Boss este un produs inovativ ce inglobeaza versatilitatea, performanta termica si mobilitatea unui gratar cu plita. Suprafata de gatit este din ceramica anti-aderenta, neteda si usor inclinata ceea ce face ca intretinerea si curatarea ei sa fie foarte facila. Grasimile si resturile preparatelor pot fi impinse spre gura de scurgere, spre cana speciala de colectare a grasimilor. In plus, invelisul ceramic protejeaza plancha de zgarieturi si rugina, pastrand plita sa arate bine pentru mai mult timp.

GRILL HIBRID – GAZ & CARBUNE sau GAZ & PELETI

Gratare hibride sau Combo este denumirea pentru categoria de gratare ce unifica intr-un singur aparat variante de gratare cu gaz si cu carbune (eventual si o afumatoare electrica) sau combina un gratar cu gaz cu un smoker afumatoare cu peleti. Pit Boss dispune in gama sa de doua astfel de modele in care se poate folosi gratarul cu gaz pentru preparare rapida, frigere directa, gratar cu carbune pentru aroma autentica, iar smoker-ul fie el cu peleti fie el in varianta electrica poate pregati bucati de carne gatite lent si afumate.

GRATAR AFUMATOARE CU PELETI

Gratare afumatoare cu peleti Pit Boss reprezinta cu siguranta gama principala de gratare Pit Boss. Pentru aceasta categorie de produse, Pit Boss a dezvoltat mai multe linii de smokere cu peleti din care se pot distinge modelele liniei Navigator (comanda digitala) si linia de varf Pro Series (comanda digitala + Wifi & Bluetooth + APP SmokeIT). Dar ambele linii de gratare afumatoare dispun de aceeasi tehnologie de ardere a peletilor de lemn de esenta tare iar elementul distinctiv si specific Pit Boss este sistemul de Direct Grilling (frigere directa) ce poate fi actionat eliberand fantele din deflectorul de caldura astfel incat un jet de aer fierbinte provenit de la camera de ardere a peletilor sa friga bucatile de carne cu temperaturi de peste 500° C.

Nu in ultimul rand trebuie spus ca in completarea principalelor linii de gratare (tip plancha sau tip smoker) Pit Boss mentionate mai sus, in gama de produse Pit Boss veti gasi si o lista lunga de accesorii care sa va faca mai usoara prepararea la gratar dar si un sortiment mare de peleti din lemn de esenta tare completat cu aroma unor pomi fructiferi. Si nu uitati Pit Boss inseamna Bigger, Hotter, Heavier (mai mare, mai fierbinte, mai greu).

Articole asemanatoare: (3)