Seminar Pulled-Pork de Ziua Americii

Seminar Pulled-Pork de Ziua Americii

miercuri 26.06.2019

Ce poate fi mai provocator decat un Seminar Pulled-Pork Barbecue de Ziua Americii? Poate doar ospatul de dupa acompaniat de bere artizanala si vin selectionat. Va asteptam Joi 4 IULIE la CampingGrill.ro - Your BBQ Shop incepind cu ora 17.00 la seminarul de preparat la gratar din seria After Work BBQ editia IV, un eveniment GrillSociety.ro. Bilete de participare puteti procura de aici.

Pentru a prepara un pulled-pork autentic, afumat, suculent si cu o crusta apetisanta, bucatile intregi de ceafa de porc vor fi "instalate" pe gratar inca de dimineata astfel incat fiecare dintre participanti poate trece in timpul zilei sa acorde putina atentie olfactiva bucatilor pentru a-si creste apetitul pana dupa-amiaza. Vom prepara impreuna burgeri din carne pulled-pork slow-cooked si smoked si ii vom savura cu o bere artizanala fructata, de vara, din categoria IPA Ale sau cu un vin ales de la Viile Metamorfosis.

Unul dintre vinurile propuse spre degustare este Negru de Dragasani Via Marchizului, un vin cu o culoare rosu aprins si nuante de violet, cu arome de mure cu note de smochine si ciocolata rezultate in urma maturarii in butoaie de stejar timp de opt luni. Un companion perfect pentru un pulled-pork sandwich preparat in gratar ceramic Primo USA si afumat la cald, lent, ore bune, cu lemn din butoi de stejar de Whisky.

Seminarul After Work BBQ include bauturi (cafea, ceai, apa minerala).

Articole asemanatoare: (4)

Leave Your Comment