Program Fidelizare Grill Society Club

Bine ai venit in comunitatea GrillSociety Club powerd by CampingGrill.ro, modul nostru de a ne arata aprecierea fata de tine, in calitate de membru actual sau viitor al Clubului, participant la dezvoltarea culturii gastronomice si nu in ultimul rand practicant al gatitului in aer liber la nivel national sau international! Grill Society Club este un proiect sustinut si dezvoltat de CampingGrill.ro alaturi de toti cei pentru care Cultura vietii incepe de la „a manca”!

Ai cumparat deja in valoare de 3000,- lei produse care fac parte din gama gatitului in aer liber? Esti deja posesorul unui Card GrillSociety Club ce iti ofera acces la beneficii semnificative. Cardul se va emite automat la sfarsit de sezon. Daca ai cumparat produse insa nu ai atins pragul de 3000,- lei vei deveni posesor de Card GrillSociety Club imediat ce vei atinge acest prag, pentru ca fiecare comanda a ta este inregistrata de noi si se adauga contului tau. Nu ai achizitionat inca nimic si nici nu ai de gand insa ai un prieten pasionat caruia i-ar placea un cadou „de specialitate”. Poti sa-i faci cadou Voucher valoric comandand aici.

Beneficiile cardului GrillSociety Club le enumeram mai jos:

  • - 10% reducere pentru gratarul premium preferat, disponibil in stoc
  • - 10% reducere pentru intreaga gama de accesorii, arome si consumabile barbecue
  • - 10% reducere pentru participare la seminarul de gatit After Work Barbecue
  • - beneficii legate de servicii de montaj sau instalare in functie de locatia ta
  • - beneficii referitoare la Training sau Curs de gatit exact pentru modelul de gratar ales

 

In plus, daca esti abonat la Newsletter vei primi Vouchere cu "dedicatie", Cupoane de reducere tematice personalizate si nu in ultimul rand multe sfaturi utile si retete savuroase.

Nu uitati ca aceasta calitate de membru este nominala, netransmisibila iar beneficiile nu se reporteaza de la an la an!

Va asteptam pe toti cu pasiune culinara, nerabdare aburinda si savoare fumeganda sa deveniti membrii ai GrillSociety Club powerd by CampingGrill.ro