Conditii de confidentialitate si protectie a datelor

Va uram bun venit pe pagina de web www.campinggrill.ro si ne exprimam satisfactia fata de interesul manifestat fata de produsele noastre. Utilizarea site-ului, inclusiv vizitarea si cumpararea produselor prezentate pe site, implica acceptarea de catre dvs., in calitate de utilizator, a termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in urmatoarele paragrafe precum si a reglementarilor privitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, cunoscut si sub acronimul GDPR (General Data Protection Regulation), detaliate aici.

Societatea 360 MULTI-SOLUTIONS S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Str. Maica Alexandra nr. 5, sector 1,  isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.campinggrill.ro, fara a fi necesara notificarea prealabila a utilizatorilor.

Societatea 360 MULTI-SOLUTIONS S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor externe neafiliate la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.campinggrill.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului www.campinggrill.ro (textul, imaginile, graficele, fisierele audio, animate sau cele video) precum si design-ul acestuia, este proprietatea exclusiva a societatii 360 MULTI-SOLUTIONS S.R.L sau a partenerilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea partiala sau totala a acestor elemente fara acordul scris al societatii 360 MULTI-SOLUTIONS S.R.L se pedepseste conform legilor in vigoare.

ACCESUL LA SITE

Societatea 360 MULTI-SOLUTIONS S.R.L. garanteaza utilizatorului acces la site-ul CampingGrill.ro exclusiv in interes personal si nu ii confera dreptul de a descarca, de a modifica, de a copia partial sau integral site-ul sau de a-l exploata in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii 360 MULTI-SOLUTIONS S.R.L., fara acordul scris al acesteia.

COMENTARII SI COMUNICARI ALE UTILIZATORULUI

Oricine acceseaza site-ul www.campinggrill.ro poate face comentarii sau orice alte comunicari; pot sa trimita e-mail-uri continind sugestii, intrebari sau alte informatii, atat timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Societatea 360 MULTI-SOLUTIONS S.R.L. isi rezerva dreptul de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site-ul www.campinggrill.ro. 360 MULTI-SOLUTIONS S.R.L. nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse in acest fel utilizatorilor www.campinggrill.ro.

SECURITATEA SI CONFIDENTIALITATEA DATELOR SI INFORMATIILOR

Prin accesarea site-ului www.campinggrill.ro, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii 360 MULTI-SOLUTIONS S.R.L., comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la www.campinggrill.ro sau prin intermediul personalului autorizat de acesta.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre societatea 360 MULTI-SOLUTIONS S.R.L respectiv de catre www.campinggrill.ro numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile/datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, lansari de produse noi, evenimente etc. 360 Multi-Solutions SRL dispune de prelucrarea notificata inscrisa sub nr. 37132 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

360 MULTI-SOLUTIONS S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin intermediul site-ului www.campinggrill.ro. 360 MULTI-SOLUTIONS S.R.L. nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau mailurile expediate de www.campinggrill.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, societatea 360 MULTI-SOLUTIONS S.R.L. nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul. www.campinggrill.ro nu incurajeaza spam-ul, nu furnizeaza datele dvs. personale sau adresa de e-mail catre terte persoane fara acordul dumneavoastra, nu vinde si nu ofera catre terti adresele de e-mail obtinute prin intermediul site-ului.

Prin folosirea site-ului www.campinggrill.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea 360 MULTI-SOLUTIONS S.R.L., asociatii sau partenerii sai.

In cazul in care, pe site-ul www.campinggrill.ro, preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, din motive independente de vina sa, societatea 360 MULTI-SOLUTIONS S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru aceste greseli si isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

www.campinggrill.ro va garanteaza ca face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor prezentare pe site. Va stam oricand la dispozitie pentru eventuale intrebari sau sugestii la tel. 0721 147 455.