BBQ Kitchen – bucatarii exterioare cu gratare Weber

BBQ Kitchen – bucatarii exterioare cu gratare Weber

sâmbătă 13.01.2024

BBQ Kitchen ofera bucatarii exterioare modulare in care pot fi incorporate diverse gratare Weber cu gaz si nu numai, BBQ Kitchen fiind primul si singurul producator certificat si acreditat de Weber Grills in acest scop. Bucatariile BBQ Kitchen sunt proiectate in Austria si produse in Europa (Germania). BBQ Kitchen se remarca prin usurinta cu care pot fi configurate bucatariile exterioare in functie de preferintele dvs., de spatiul disponibil pe terasa sau in gradina, sau de bugetul alocat.

Sistemul modular dezvoltat de BBQ Kitchen permite personalizarea fiecarei bucatarii in parte incepand cu elementul principal, selectarea gratarului Weber, si continuand cu stabilirea functionalitatilor fiecarui modul in parte sau ordinea asezarii acestora in cadrul configuratiei. Printre modulele BBQ Kitchen se regasesc: modul tip dulap cu sertare, modul cu chiuveta (lavoar) sau modul cu frigider (cu compresor) pentru exterior (Barbecue Cooler) s.a.

De asemenea o atentie sporita a fost alocata blaturilor de lucru. In dotarea standard modulele fiecarei bucatarii se livreaza cu blat de inox periat dar puteti opta (contra cost) pentru blaturile Dekton. Dekton este un material alcatuit din sticla, portelan si particule de cuart si isi atinge duritatea si rezistenta absoluta printr-o tehnologie speciala de sinterizare. Blaturile din Dekton sunt extrem de durabile si sunt deja foarte populare. Astfel Dekton este considerat materialul suprem pentru blaturile de bucatarie fiind foarte rezistent la pete, zgarieturi, caldura, si poate fi comandat intr-o gama larga de culori. Blaturile Dekton sunt disponibile in 2 grosimi: 20 mm si 8 mm.

Caracteristici tehnice modul tip dulap cu usa BBQ Kitchen:

 • Structura metalica complet galvanizata si vopsita cu pulbere
 • Blat si manere din otel inoxidabil periat
 • Picioare reglabile pentru ajustarea inaltimei de lucru
 • Inaltimea blatului de lucru: 920 mm pana la 950 mm (reglabila individual)
 • Feronerie Blum© cu balamale cu amortizoare de inchidere  
 • Dimensiunile pricipalelor modulw: 640 (L) x 611 (A) mm
 • Proiectat in Austria, fabricat in Europa / Germania.

Urmatoarele modele de gratare cu gaz Weber sunt compatibile cu bucatariile exterioare BBQ Kitchen:

 • Spirit E 315 / E 325S / EP 335 / EPX 325S / EPX 335
 • Genesis E 335 / EX 335 / EPX 335 / SE EPX 335
 • Genesis E 435 / EX 435 / EPX 435 / SE EPX 435
 • Summit S 660 etc.

Suplimentar BBQ Kitchen ofera diverse accesorii pentru integrarea gadget-urilor smart Weber cum ar fi Weber Connect sau Weber iGrill.

Pentru configurarea si definitivarea unei bucatarii de exterior BBQ Kitchen va recomandam sa faceti o vizita in showroomul nostru pentru a dispune si de consilierea noastra de specialitate.

Articole asemanatoare: (1)