Learning by Burning, spring into pizza, Miercuri 29 Martie
Spring into Pizza! Primvara bate la usa si este o buna ocazie sa iesim in gradina, pe terasa, pe scurt in aer liber sa simtim aroma florilor. Si ce poate fi mai linistitor si in acelasi timp fascinant decat sa auzi lemnele de foc trosnind in cuptorul incins in timp ce aroma unei pizze proaspat coapta te invaluie? Asa ca, lasa problemele de o parte si vino “sa infloresti” la evenimentul de deschidere a unui nou sezon de Learning by Burning alaturi de OONI Pizza Ovens si Ionut Hancu miercuri 29.03.’23 incepand cu ora 17.00. Si nu in ultimul rand o cina relaxanta trebuie sa fie insotita de un pahar de vin – degustare de vinrui special selectate oferita de VinMagazin.ro – The Wine Advisor.
Event highlights Learning by Burning, Spring into Pizza, Miercuri 29 Martie:
- Welcome : Pizza & Prosecco
- Carnati italienesti cu cherry tomate si foccacia
- Desert surpriza
- LIVE COOKING in cuptoarele OONI cu carbune (Karu 16) si gaz (seria de cuptoare Koda)
- Cafea, sucuri si apa minerala
- Prezentare si degustare de vinuri oferita de VinMagazin.ro – The Wine Advisor
- Relaxare, Socializare & Networking.
Va rugam sa luati in considerare ca numarul participantilor este unul limitat iar rezervarile devin valabile imediat dupa achitarea taxei de participare. Membrii GrillSociety Club si grupurile de minim 4 persoane beneficiaza de o reducere de 10%.
INFO | |
Transport: | gratuit |
Termen de livrare: | 48 ore |