Promotii de primavara gratare si accesorii Weber Grills

Promotii de primavara gratare si accesorii Weber Grills

luni 11.03.2019

Promotiile de primavara, incepand cu 11 martie, de la Weber Grills cuprind, ca in fiecare an, oferte speciale pentru toate buzunarele pasionatilor de gratare astfel incat sa fie cat mai multi clienti multumiti. Cand vorbim de Weber Grills atunci stim ca vorbim de gratare de foarte buna calitate, cu durata lunga de viata si apreciate peste tot in lume.

“My First Weber” este o campanie ce se adreseaza pasionatilor de gatit in aer liber ce isi doresc de mult timp un gratar de calitate cu toate caracteristicile principale ale unui gratar Weber, fie el gratar cu carbuni sau un grill cu gaz. Primavara 2019 aduce gratarul cu carbuni Weber Original Kettel 47 la un pret special de doar 690 lei, fiind un gratar de gradina de suprafata medie ce incorporeaza esenta gratarelor cu carbuni de la Weber. Pentru doritorii de gratare cu gaz, promotia "My First Weber"aduce in prim plan modelul de grill cu gaz atat de apreciat in timp Weber Q3200 la pretul de 2.990 lei si bonus un set de ustensile (3 piese) Weber. Grill-ul cu gaz Weber Q3200 este un gratar cu gaz robust, universal, putand fi utilizat atat in gradina multumita rotilor ce il fac usor manevrabil cat si pe o terasa sau un balcon datorita dimensiunilor sale compacte.

Daca va doriti gratare Weber, dar dimensiuni mai mari, atunci puteti opta pentru gratarul cu carbuni Weber Performer GBS 57 cm (cu masa laterala rabatabila) ce vine la pachet cu husa dedicata la pretul promotional de 2.090 lei  (fata de pretul de lista de 2.555 lei). Nici iubitorii de gratare cu gaz de dimensiuni mai mari nu au fost neglijati, astfel ca va oferim un bonus constand in termometrul iGrill 3 la fiecare gratar cu gaz din seria Weber Genesis.

Si nu uitati ca toate aceste promotii, dar nu numai, le gasiti in magazinul nostru din Bucuresti, sector 1, str. Maica Alexandra Nr. 5 unde echipa noastra va va indruma in alegerea gratarului si accesoriilor dorite.  Oferte descrise mai sus sunt disponibile in limita stocului si nu se suprapun cu alte promotii.