Oferte speciale si reduceri de pret la gratare OUTDOORCHEF

Oferte speciale si reduceri de pret la gratare OUTDOORCHEF

luni 11.03.2019

Oferte speciale si reduceri de pret la diverse gratare cu carbuni sau gratare cu gaz gasiti si in gama OUTDOORCHEF care a pregatit nu mai putin de 10 oferte pentru fiecare categorie de gratar.

Pentru cei interesati de gratare cu carbuni, primavara aceasta au de ales intre 4 oferte de grilluri cu carbune OUTDOORCHEF fie in variante de baza la un pret special cum ar fi Chelsea 480 C sau Rover 570 C dar si variante tip pachet promotional unde cele 2 gratare cu carbuni pot fi achizionate cu gratare de fonta.

Iar pentru doritorii de gratare cu gaz ofertele sunt atractive pentru toata lumea. Daca esti in cautarea unui gratar de balcon sau gratar de terasa atunci recomandarea noastra este sa indrepti atentia spre variantele de gratare sferice cu gaz din liniile MiniChef diametrul 42 cm si Kensington diametrul 48 cm, disponibile in promotie si in variantele CHEF EDITION. Aceste gratare sunt dotate cu renumitul sistem cu palnie ce protejeaza 100% arzatoarele de grasimi astfel incat preparatele sa nu fie afectate de flacariile grasimilor arse, dar si mai important, acest gen de gratar evita formarea fumului din grasimile arse.

In clasa gratarelor de gradina, OUTDOORCHEF va propune la inceputul acestui sezon doua oferte imbatabile din punct de vedere raport calitate, dotari si pret. Australia 415 G un gratar cu suprafata mare (65 cm x 45 cm), dotat cu 4 arzatoare, gratare de fonta si o plita de fonta, este la pretul promotional de 2.490 lei iar pentru cei ce doresc ultimul racnet in materie de gratare de gradina cu gaz, atunci pot sa aleaga varianta de inox cu 3 arzatoare principale de la DUAL CHEF. In afara de constructia robusta, sistemul de siguranta cu avertizare optica a functionarii arzatoarelor, ochiul de aragaz din masa laterala, DUALCHEF S 325 G cuprinde in promotia primaverii 2019 sistemul de rotiserie ce completeaza tehnologia “Dual Gourment System” astfel veti dispune de un intreg pachet tip “bucatarie exterioara” la pretul promotional de 7.790 lei.    

Promotiile si ofertele speciale pentru gama de gratare cu gaz OUTDOORCHEF sunt valabile in limita stocului disponibil si pot fi vizionate impreuna cu noutatile sezonului 2019 in showroom-ul nostru din Bucuresti, str. Maica Alexandra Nr. 5 unde echipa noastra va va indruma in alegerea gratarului si accesoriilor dorite.